Asayiş

Berber dükkanını kundaklamaya çalışırken kendisini yaktı

Avustralya'nın başkenti Canberra'da bir kundakçı, berber dükkanını ateşe vermeye çalışırken kendini yaktı.

Berber dükkanını kundaklamaya çalışırken kendisini yaktı
15-08-2024 14:19
SİVAS
Haber Merkezi
Avustralya'nın başkenti Canberra'da bir kundakçı, berber dükkânını ateşe vermeye çalışırken kendini yaktı. Kundakçının yangınla başa çıkmaya çalıştığı anlar kameralara yansıdı.

Avustralya'nın başkenti Canberra'da 6 Temmuz gecesi yaşanan olayda, bir kundakçı Gold Blade Berbers adlı berber dükkanını ateşe vermeye çalışırken kendini yakarak büyük bir karmaşaya neden oldu.

344033.webp

İki şüpheli, gece geç saatte dükkânın cam kapısını kırarak içeri girmeye çalıştı. Motosiklet kaskı takarak kimliğini gizlemeye çalışan kundakçı, yanıcı sıvıyı etrafa döktü. Diğer zanlı ise dışarıda bekliyordu. Kundakçı, yakıta batırılmış bir bezi tutuşturmaya çalışırken büyük bir yangın çıktı ve alevlerin içine düşerek panik içinde camlardan atlayarak kaçtı.

avustralya-da-berber-dukkanini-atese-vermek-17718490-6899-m-1.webp

Yangının etkisiyle giysileri yanmaya başlayan suçlular, yerde yuvarlanarak ateşi söndürmeye çalıştıktan sonra bisikletlere binerek kaçtı. Güvenlik kameraları, o anları ve acemi kundakçıların görüntülerini kaydetti.

resized-c96e9-dadff6d138452031-1.jpg

Polis, şüphelileri yakalamak için soruşturma başlattı. ve kamuoyundan bilgi talep etti. Polis, can kaybının olmadığını duyurdu.
fahrettin.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER