Siyaset

BİLGİN; ?BİSMİLLAH DİYEREK BAŞLIYORUZ?

BİLGİN; ?BİSMİLLAH DİYEREK BAŞLIYORUZ?

BİLGİN; ?BİSMİLLAH DİYEREK BAŞLIYORUZ?
01-04-2019 07:58

Hayrullah AĞKAŞ

Yerel seçimleri kazanan AK Parti´nin adayı Hilmi Bilgin, ?Milletimize, teşkilatlarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah mazbatamızı aldıktan sonra yeniden bismillah diyerek hizmet mücadelesine başlayacağız? dedi.

Dün yapılan yerel seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 49,33 alarak Belediye Başkanı seçilen AK Parti Hilmi Bilgin, tüm Sivas halkına teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanlığı´nda basın toplantısı düzenleyen Bilgin, ?Ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için çok önem arz eden bir seçimi şehrimize ve ülkemize yakışır bir olgunlukla geçirdik. Kesin olmayan seçim sonuçlarına baktığımız zaman katılım oranı çok yüksek görünüyor. Bu da insanımızın her şeye rağmen sandığa, demokrasiye güvendiğini ve reyini kullanarak iktidara destek verdiğini gösteriyor? dedi.

Yüzde 96 oranında sandıkların açıldığını ve sonuçların büyük oranda açıklandığını kaydeden Bilgin, ?Oy oranımız yüzde 49,5 civarında. İnşallah İl Seçim Kurulu yasal süreçler tamamlandıktan sonra kesin olan sonuçları açıklayacak. Milletimize teşekkür ediyoruz, teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Hemşerilerimize teşekkür ediyoruz? diye konuştu.

?BİSMİLLAH

DİYEREK YOLA ÇIKTIK?

120 gün önce ?bismillah´ diyerek seçim çalışmalarına başladıklarını ifade eden Bilgin, ?Bu hizmet yolculuğunda hep şunu söyledik; ?Biz bu şehre hizmet etmeye talibiz´ dedik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın liderliğinde AK Parti kadrolarıyla şehrin tüm dinamikleriyle şehirde herkesi kucaklayarak bu şehri daha ileriye nasıl götürürüz bu amaçla yola çıktığımızı beyan ederek seçim çalışmalarını yürüttük. 120 gün boyunca tamamen bu şehre neler yaptığımızı, bu şehre kazandırdığımız hizmetleri anlattık ve önümüzdeki 5 yıl boyunca neler yapacağımızı anlattık? ifadelerini kullandı.

?MİLLETİMİZİN

AK PARTİ´YE GÜVENİ TAM?

AK Parti olarak 14. seçimi gerçekleştirdiklerini kaydeden Bilgin, ?14 seçim boyunca bizlere destek olan Sivaslı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah mazbatamızı aldıktan sonra yine yeniden bismillah diyerek bu şehrin tamamına 350 bin kişiye ben demeden biz anlayışıyla, ortak akılla, istişareyle daha iyi hizmet vermenizi mücadelesini vereceğiz. Biz Sivas´a sevdalıyız diyerek yola çıktık. Biz bu millete de hemşerilerimize de bizi biz yapan bu şehre de daha nasıl iyi hizmet ederiz, şehrimizi daha nasıl ileriye götürürüz, bunun mücadelesini veriyoruz. Türkiye genelindeki seçim sonuçlarına baktığımız zaman da her türlü algıya rağmen her türlü oyuna rağmen milletimizin AK Parti´ye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a güveni tamdır? şeklinde konuştu.

Bilgin´in düzenlediği basın toplantısına Ak Parti Milletvekilleri İsmet Yılmaz, Habib Soluk, Semiha Ekinci ile İl Başkanı Hakan Aksu ve diğer teşkilat mensupları da katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER