Gündem

?BİNA YAPINCA ÇİRKİN GÖRÜNTÜ KALKACAK´

?BİNA YAPINCA ÇİRKİN GÖRÜNTÜ KALKACAK´

?BİNA YAPINCA ÇİRKİN GÖRÜNTÜ KALKACAK´
24-08-2019 01:05

HABER MERKEZİ

Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca Kepçelide mezbelelik halde bulunan arsadaki çirkin görüntüyle ilgili olarak ?Oraya Vakıflar Hizmet binası yapacağız, çirkin görüntü de böylece ortadan kalkacak? dedi.

Gazetemizde geçtiğimiz gün yayınlanan ?Sivas sahipsiz mi?? başlıklı, Kepçelide ve Atatürk Caddesi´nde bulunan Vakıflara ait arsalardaki çirkin görüntülerin ortadan kaldırılmasının istenmesine yönelik habere cevap verme gereği duyulduğunu belirterek yazılı açıklama gönderen Vakıflar Bölge Müdürü Karaca, Kepçelideki arsa üzerine yapılacak Vakıflar Hizmet Binası ile ilgili teknik çalışma ve projelerin yapıldığını belirterek, ?Hazırlanan projeler doğrultusunda gerekli onay işlemelerinin yapılmasına müteakip yapım ihalesi gerçekleştirilerek inşaat çalışmaları en kısa sürede başlayacaktır. Haberde bahsedilen çirkin görüntüde bu çalışma ile ortadan kaldırılacaktır? dedi.

Bölge Müdürü Karaca´nın açıklamasında, Atatürk Caddesindeki Vakıflara ait arsayla ilgili herhangi bir değerlendirmede bulunulmadığı gözlendi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER