Asayiş

Bir Acı Haber Daha! 22 Suç Kaydı Olan Şahıs Astsubayı Şehit Etti

İstanbul Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ın 27 adet suç kaydı bulunan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti tarafından şehit edilmesinin yankıları sürerken benzer bir haber de Ordu'dan geldi. Dur ihtarına uymayan Adem Topçu, Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır'a çarparak şehit etti. Topçu'nun 22 suç kaydı olduğu tespit edildi.

Bir Acı Haber Daha! 22 Suç Kaydı Olan Şahıs Astsubayı Şehit Etti
25-09-2024 15:37
SİVAS

Ordu'da uygulama esnasında ekiplerin 'dur' ihtarına uymayarak astsubaya çarparak şehit olmasına neden olan motosiklet sürücüsü, adliyeye sevk edildi. Sürücünün, 22 suç kaydının olduğu, uyuşturucu madde kullanmaktan sabıkalarının olduğu öğrenildi.

Olay, Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi Ordu-Giresun karayolu üzerinde 18 Eylül 2024 tarihinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uygulama yapıldığı esnada 07 GU 227 plakalı motosiklet sürücüsü Adem Topçu (27), jandarma ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak, hızlanarak kaçmaya çalıştı. Bu esnada hızlı olan ve farklı bir suçtan ehliyetine el konulan motosiklet sürücüsü Adem Topçu, Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır'a (27) çarptı. Kazada ağır yaralanan Çangır, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

22 suç kaydı olmasına rağmen dışarıda gezen maganda, gencecik astsubayımızı şehit etti

22 ADET SUÇ DOSYASI VARDI

Motosiklet sürücüsü Adem Topçu'nun, 22 adet çeşitli suçlardan kaydının olduğu, bunlardan büyük bir kısmının plakaya yazılan cezalar olduğu ve önceden de uygulama noktalarından kaçtığı öğrenildi. Uyuşturucu madde kullanmak ve alkollü motosiklet kullanmak suçlarından da kaydının olduğu öğrenilen sürücünün, sosyal medya hesaplarında ise çok sayıda tehlikeli motosiklet kullanma videolarının olduğu, trafik kazasının yaşandığı gün hızlı ve tehlikeli motosiklet kullandığı ayrıca bu nedenle trafikteki başka bir sürücü ile tartıştığı ileri sürüldü.

İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER