Siyaset

?BİR SONRAKİ SEÇİMDE BÜYÜKŞEHİR OLACAĞIZ?

?BİR SONRAKİ SEÇİMDE BÜYÜKŞEHİR OLACAĞIZ?

?BİR SONRAKİ SEÇİMDE BÜYÜKŞEHİR OLACAĞIZ?
04-02-2017 08:54

NURETTİN ÇUKURYURT

          Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas´ın bir sonraki seçimde büyük ihtimalle Büyükşehir olacağını belirterek ?Hizmet ödeneğimiz 5 kat artacak, daha çok gelişme ve büyüme imkanına kavuşacağız? dedi.

         Öğretmenevi´nde geçtiğimiz gün yapılan Memur-Sen´e bağlı şube başkanlarının katıldığı istişare toplantısında konuşan Başkan Aydın, referandumda EVET çıkmasının Sivas ve Türkiye´nin önünü açacağını ifade ederek ?Burada demokrasinin gerekleri yerine getiriliyor. Halk tarafından seçimle Cumhurbaşkanı seçilecek, en fazla iki dönem seçilecek. Amerikan halkı devlet adamı çizgisi bulunmayan bir ismi Başkan olarak seçti. Burada da halkımız yönetimden memnun olmazsa yeni bir başkan seçebilir.?dedi.

          5 KAT FAZLA ÖDENEK

Sendika başkanlarının büyükşehirle ilgili sorularını da cevaplayan Başkan Aydın, ?Büyük bir ihtimalle bir sonraki seçimde Büyükşehir olacağız. Bu ilçe belediye başkanlarını güçlendiren bir durum, bununla birlikte bizleri de güçlendirecek. Şu anda kişi başına aldığımız hizmet ödeneği 5 kat fazla olacak. Bununla birlikte ilçe ve köylere hizmet götürmeye gayret edeceğiz.?diye konuştu

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER