Gündem

Birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz (Video)

Birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz (Video)

Birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz (Video)
09-03-2022 07:00

Hatice KOYUNCU YİĞİT

Toplantının birinci birleşimi Şubat ayı meclis karar özetlerinin okunması ile gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Hakan Akkaş, toplantının hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, toplantıya katılım sağlayan meclis üyelerine teşekkür etti. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrin geleceğine katkı sağlamak için önemli kararlar almaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Hakan Akkaş, “Meclisimiz dün olduğu gibi bundan sonrada uyum içerisinde başta ilimiz merkez olmak üzere kırsalda yatırımların hayata geçmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürecek.” dedi.

Toplantıya katılan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kadir Algın toplantılarda alınacak kararların ilimiz için hayırlar getirmesini diledi. Yürütülen çalışmalar hakkında meclise bilgi veren Algın,  yaklaşan yaz sezonunda yoğun çalışmalar yürütüleceğini söyledi.

Konuşmaların ardından İl Özel İdaresi faaliyet raporu ve komisyonlara havale edilen gündem maddeleri görüşüldü. Toplantılarda; Eğitim ve Sosyal Hizmetler Komisyonu, Plan Bütçe Komisyonu, Hukuk Komisyonu, Sanayi Ticaret Komisyonu, İçişleri Komisyonu İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile İhtisas Komisyonlarına havale edilen gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER