Gündem

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
25-04-2019 07:41

Hayrullah AĞKAŞ

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanlığına seçilen Hilmi Bilgin ile İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Hakan Akkaş´ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

SESOB Başkanı Köksal, her zaman birlik ve beraberlik içerisinde Sivas´a hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek, Belediye ve İl Genel Meclisi Başkanıyla da birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Bilgin ve İl Genel Meclis Başkanı Akkaş ile birlikte daha önce de çalıştıklarını dile getiren Başkan Köksal, ?Yapılan seçim sonrasında Belediye başkanlığını kazanan değerli başkanımızı ve İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Hakan Akkaş´ı yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunduk. Ahi teşkilatı olarak Sivas´ın gelişmesi ve kalkınması için yapılan her türlü yatırımlarda ve çalışmalarda yer almaya gayret gösteriyoruz. Esnafımızın sorunlarının çözümünde her zaman Belediyemiz kanunlar çerçevesinde esnafımızın sorunlarına yardımcı çözümünde katkı sağlıyor. Esnaf teşkilatı olarak her zaman yanınızda yer aldığımızı ifade eder, başarılar dilerim? ifadelerini kullandı.

Sivas´a daha fazla katkı sağlamak için bu göreve geldiğini belirten Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, ortak akıl ve istişare ederek bu şehre hizmet etmek istediğini dile getirerek, ?Makamlar gelip geçicidir, asıl olan bu makamları işgal ettiğin sürece şehre hizmet etmektir. Esnafımızı ve esnaf teşkilatımızı önemsiyoruz. Tüccar, işadamı ve esnafımızın her zaman işini kolaylaştırıcı olacağız. Ortak akıl ve istişareyi asla unutmayacağız. Alacağımız her kararı istişare edeceğiz? diye konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş ise, 43 İl Genel meclisi üyesi ile birlikte çalışacaklarını, yeni yatırımlarla Sivas´ın gelişmesine katkıda bulunacaklarını belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye gayret göstereceklerini ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER