Spor

BU KEZ OLMADI

BU KEZ OLMADI

BU KEZ OLMADI
26-02-2018 07:00

Spor Toto Süper Ligin 23´ncü haftasında Göztepe´ye konuk olan Demir Grup Sivasspor, rakibini 1-0 mağlup olarak ligdeki çıkışına mola verdi. Rakibi karşısında ilk yarı kötü futbol oynayan ve soyunma odasına 35´nci dakika da Demba Ba´nın kaydettiği golle 1-0 mağlup giren kırmızı-beyazlı ekip, mücadelenin ikinci yarısında ise güzel futbol ortaya koydu. İkinci yarıda rakip kalede iki net gol pozisyonunu değerlendiremeyen Demir Grup Sivasspor, Göztepe´ye deplasmanda 1-0 mağlup olarak ligde haftayı 34 puanla 8. sırada tamamladı.

 12.500 TARAFTAR TAKİP ETTİ.

İzmir Bornova Stadyumu´nda Göztepe ile Demir Grup Sivasspor arasında oynanan müsabakayı 12 bin 500 futbol takip etti. Bine yakın Sivaslı futbol severin konuk tribününden takip ettiği mücadelede Göztepeli futbol severler, maç öncesi, müsabaka oynanırken ve karşılaşmadan sonra ekipleri için yaptıkları tezahüratlarla dikkat çekti.

EMRE VE KONE İLK KEZ YEDEK

Demir Grup Sivasspor´da Emre Kılınç ve sakatlıktan dönem Kone, süper ligde ilk kez yedek kulübesinde oturdu. Göztepe ile dün oynanan maçta sahaya yedek kulübesinde çıktı. Emre Kılınç, müsabakaya 46´nci dakikada Kone ise 70´nci dakika da dahil oldu. Öte yandan Saivet, kırmızı-beyazlı ekipte ilk kez 11´de sahaya çıktı.

GÖZTEPE 2018´DE İLK KEZ KAZANDI

Demir Grup Sivasspor´u evinde 1-0 mağlup eden Göztepe, 2018 yılındaki ilk galibiyetini aldı. 2018 yılında oynadığı 5 lig maçında 3 beraberlik iki mağlubiyet elde eden Göztepe, Demir Grup Sivasspor´u 1-0 mağlup ederek bu yıldaki ilk galibiyetini elde etti. Göztepe, bu galibiyetle ligdeki puanını 36´a yükseltti.

 

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER