Spor

Bülent Uygun İçin Tehlike Çanları! Ya Tamam Ya Devam

Net Global Sivasspor, yarın Göztepe’ye konuk olacak. Ligde son haftalarda kötü grafik çizen Yiğidoların maçı kaybetmesi halinde Teknik Direktör Bülent Uygun için tehlike çanları çalacak. Bülent Hoca için kader maçı olarak nitelendirilen zorlu müsabaka saat 16.00’da başlayacak.

Bülent Uygun İçin Tehlike Çanları! Ya Tamam Ya Devam
04-10-2024 10:09
SİVAS
HAKAN KAlELİ
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe ile Net Global Sivasspor, Gürsel Aksel Stadyumu'nda yarın saat 16.00'de karşı karşıya gelecek.
İki takım, bu mücadeleyle birlikte birbirlerine 19. kez rakip olacak. Geride kalan 18 maçta Sivasspor 5, Göztepe ise 9 galibiyet elde ederken 4 karşılaşma da beraberlikle sona erdi. Bu maçlarda kırmızı-beyazlılar 29 gol atarken kalesinde 38 gole engel olamadı.
İki ekip daha önce İzmir’de 9 kez karşılaştı. Sivasspor 2 kez galip ayılırken, İzmir temsilcisi de 6 kez sahasından galip ayrıldı. 1 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.
Sivasspor ile Göztepe arasında en ilginç skorlu maç ise 1977-1978 sezonunda oynanan Göztepe´nin Sivasspor´u 7-0 yendiği maç oldu.
DÜDÜK ALİ ŞANSALAN’DA
Karşılaşmada Çanakkale bölgesi hakemlerinden Ali Şansalan görev yapacak. Şansalan’ın yardımcılıklarını ise; Bahtiyar Birinci (1. Yardımcı Hakem), Yusuf Bozdoğan (2. Yardımcı Hakem) ve İlker Yasin Avcı (Dördüncü Hakem) yapacak.
SİVASSPOR’DA ÇOK SAYIDA SAKAT VAR!
Yiğidoların, Göztepe ile oynayacağı maçta 7 eksik futbolcusu bulunuyor. Sakatlığı süren Rey Manaj, Mehmet Albayrak, Eymen Yurdcu, Erdem Güleç, Alaaddin Okumuş, Emre Gökay ve Emrah Başsan Göztepe’ye karşısında görev yapamayacak.
İKİ TAKIMDA YENİLDİ
Sivasspor sezonun 7. haftasında sahasında Rams Başakşehir’e 2-1 mağlup olarak haftayı puansız kapatmıştı. Göztepe ise deplasmanda Samsunspor’a 4-3 mağlup olarak haftayı yenilgiyle tamamlamıştı.
SİVAS VE GÖZTEPE’NİN LİGDEKİ KONUMU
Yiğidolar, ligde geride kalan 7 haftanın ardından 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyeti ile 8 puanla ligde 12. sırada bulunuyor. Yiğidolar ligde 6 gol atarken kalesinde ise 8 gole engel olamadı. Göztepe ise, 9 puanla 7. basamakta yer alıyor. Ligde 2 galibiyeti, 3 beraberliği ve 1 mağlubiyeti bulunan İzmir ekibi, rakip filelere 11 gol atarken kalesinde ise 7 gol gördü.
1 İSİM SINIRDA!
Sivasspor’un Göztepe ile oynayacağı maçta 1 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Kırmızı-beyazlılar’da 3 sarı kartı bulunan kaptan Uğur Çiftçi, Göztepe karşısında sarı kart görmesi halinde bir sonraki hafta oynanacak müsabakada görev alamayacak.
RADAKOVİC VE ROMULO EN GOLCÜSÜ
Müsabaka öncesi Sivasspor’da 2 golü bulunan Uros Radakovic, takımın en golcü isimi konumunda yer alıyor. Göztepe de ise 3 golle Romulo takımın en golcü isimi durumunda.
UYGUN’UN ENDİŞELENDİREN İSTATİSTİĞİ
Yabancı meslektaşlarına konuk olduğu son 3 Süper Lig maçından puan çıkaramayan Teknik Direktör Bülent Uygun, kariyerinde daha uzun bir mağlubiyet serisini sadece Aralık 2007-Ağustos 2009 arasında Sivasspor'un başında yaşadı (4M).
SİVAS 642. MAÇINA ÇIKIYOR
Kırmızı-beyazlılar, Süper Lig'de 642. müsabakasına çıkıyor. Sivasspor, 2005-2006 sezonunda merhaba dediği Spor Toto Süper Lig ve Süper Final Avrupa Ligi Grubunda bugüne kadar 641 maça çıktı. Yiğidolar, Süper Lig'de 237 galibiyet, 178 beraberlik ve 226 mağlubiyet aldı. 870 kez rakip fileleri havalandıran Sivasspor, 880 golü de kalesinde gördü. Sivasspor ligde toplam 889 puan topladı.
İDDİA FAVORİ TAKIMI AÇIKLADI
İddia, Göztepe-Sivas maçının oranlarını açıkladı. Buna göre Göztepe’nin, Sivasspor karşısındaki galibiyetine 1.59 oran verilirken, Sivasspor’a da 3.92 oran verildi. Maçın beraberlikle sonuçlanmasına ise 3.25 oran verildi.
MAÇ SAATİ HAVA NASIL?
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, bugün İzmir’de hava az bulutlu olacak. En yüksek sıcaklık değeri 31°C, en düşük sıcaklık ise 17°C olacak. Maç saati ise hava sıcaklığının 26°C olması bekleniyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER