Spor

Bülent Uygun Servet Çetin'in Gerisinde Kaldı

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, genç Teknik Direktör Servet Çetin’in gerisinde kaldı. Yiğidolar, Uygun yönetiminde çıktığı 8 Süper Lig maçında 8 puan topladı. Çetin’in yönettiği Sivasspor, geçen sezonun ilk 8 haftasında 10 puana ulaşmıştı.

Bülent Uygun Servet Çetin'in Gerisinde Kaldı
07-10-2024 12:18
SİVAS
Yunus BUDAKTAŞ
Net Global Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kırmızı-beyazlı ekibin Trendyol Süper Lig'in ilk 8 haftasında gösterdiği performansla Servet Çetin’in gerisinde kaldı.
Süper Lig’e beklenen başlangıcı yapamayan Sivasspor, sezonun ilk 8 haftasında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Uygun’un öğrencileri, ilk 8 haftada 8 puan toplarken maç başına 1,33 puan ortalaması yakaladı.
53 yaşındaki teknik adamın öğrencileri, bu performansla kırmızı-beyazlıların geçen seneki teknik direktörü Servet Çetin’in yönettiği takımın performansını arattı. Çetin’in yönettiği Sivasspor, geçen sezonun ilk 8 haftasında 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 10 puana ulaşmıştı. Yiğidolar, bu performansla 2,85 puan ortalaması tutturmuştu.
DAHA AZ PUAN TOPLADILAR
Bülent Uygun yönetimindeki Sivasspor, Servet Çetin dönemine göre daha az puan topladı. Bülent Uygun yönetiminde ilk 8 maçta 8 puan alan Yiğidolar, Çetin yönetiminde 10 puan elde etmişti. Uygun, takımının bu performansıyla genç teknik adamın ekibinden 2 puan daha az aldı.
8 MAÇIN 6’SINDA GOL YEDİ
Sivasspor, bu sezon ligde yaptığı 8 maçın 6’sında gol yedi. Kırmızı-beyazlı ekip, bu sezon çıktığı Kayserispor ve Eyüpspor maçlarında kalesinde birer gol gördü. Yiğidolar, Beşiktaş, Gaziantep FK ve Rams Başakşehir maçlarında ise 2 gole engel olamadı. Sivas, ligin 8. haftasında ise Göztepe maçında 3 gol yemişti.
“SERVET ÇETİN BÜLENT’TEN ÇOK İYİYDİ”
Servet Çetin ilk teknik direktörlük deneyimini Sivasspor’da yaşadı. Bu sezona kıyasıya geçen sene daha kötü kadrosu olan kırmızı-beyazlılar daha başarılı grafik sergilemişti. Taraftarlar da Servet Çetin’in orta sahada 17 yaşında genç birini oynatabilecek kadar cesur olduğunu ifade ederek, “İstifa etmen Sivasspor’a çok büyük iyilik eder. Gitsin Bülent Uygun artık yeter. Getirin yerine Yılmaz Vural’ı görün bu takım nasıl oynuyor stadyum geri nasıl doluyor görün o zaman. Bide yabancı hoca deneseler belki gençleri değerlendirir. Doğru korkak top oynamıyordu Servet Çetin Bülent’ten çok iyiydi. Servet hoca bundan başarılıydı. Bülent istifa zamanı geldi artık” şeklinde yorum yaptılar.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER