Spor

Bülent Uygun; “Taraftarımızla Kazanacağız”

Sivasspor hocası Bülent Uygun, Hatay’ı gözüne kestirdi. Uygun, “Hafta sonu oynayacağımız Hatayspor müsabakasını taraftarımızın desteğiyle kazanacağız” dedi.

Bülent Uygun; “Taraftarımızla Kazanacağız”
16-10-2024 11:57
SİVAS

YUNUS BUDAKTAŞ

Trendyol Süper Ligde son iki maçından yenilgiyle ayrılan Net Global Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, Hatay maçını taraftarlarının desteğiyle kazanmak istediklerini söyledi.

Hatay'ın teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın Sivasspor'a tarihinin en büyük başarılarını yaşatmış, birisi olduğunun altını çizen Uygun, “Tarihin en büyük depremini yaşayan illerden Hatay'ın takımı Hatayspor'umuzu evimizde ağırlayacağız. Taraftarımızdan Rıza hocamızı alkışlamalarını ve onu kutlamak adına tribündeki yerlerini almasını istiyoruz” dedi.

Takımdaki sakatlar hakkında bilgi veren Uygun, “Sivasspor adına çok zor ve önemli bir maça çıkıyoruz. Evet bazı eksiklerimiz var. Alex'in sakatlığı var. Manaj şu ana kadar yüzde 65'le antrenman performansı sergiliyor. Bunlar bizim için bir handikap gibi gözükse de diğer futbolcu kardeşlerimizle, bu maçı seyircimizin desteğiyle kazanmak istiyoruz” diye konuştu.


Editor : Yunus BUDAKTAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER