Gündem

Burası Formula Pisti Değil Sivas İmranlı

Sivas’ın İmranlı ilçesinde belediye tarafından yapılan yol Formula yarış pistlerini andırdı. Belediye Başkanı Ali Ürek ve ekibinin çalışmalarıyla yapılan yol büyük beğeni topladı.

Burası Formula Pisti Değil Sivas İmranlı
16-08-2024 11:46
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den doğduğu topraklara belediye başkanı olarak seçilen Ali Ürek, kısa sürede çalışmalarıyla ilçesinin çehresini değiştirdi. Şehrin hemen hemen her noktasına dokunan Başkan Ürek’in ilçeye kazandırdığı son yol adeta yarış pistlerini andırdı. İlçe halkının daha rahat ve konforlu bir yaşam sürmesi için yapılan çalışmalara bir yenisini daha ekleyen Başkan Ürek’in ekibiyle birlikte yaptığı yol büyük beğeni topladı.

Yolun görselini sosyal medyadan paylaşan Başkan Ürek, “Formula yarış pisti değil, İmranlı meydanı . Çarşı içi asfalt çalışmasının hemen ardından yol çizgi çalışmalarını da tamamladık. Laf değil, iş üretmeye İmranlı'nın gelecek yüzyılını inşa etmeye devam edeceğiz.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi de çalışmalarından dolayı Başkan Ürek’i tebrik ederken, ilçe halkı da Başkan Ürek’in çalışmalarından memnun olduklarını söylediler.

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER