Yaşam

?BÜTÜN ÇALIŞMALARA DESTEK VERECEĞİZ?

?BÜTÜN ÇALIŞMALARA DESTEK VERECEĞİZ?

?BÜTÜN ÇALIŞMALARA   DESTEK VERECEĞİZ?
16-01-2017 09:23

BESTE KURT

Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahat Türkmenoğlu, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarına kahvaltı ikramında bulunduğu programda "Sivas´la ilgili bütün çalışmalara destek vereceğiz, önceliğimiz 2.devlet üniversitesinin kurulmasını sağlamaktır" dedi.

                Dernek binasında önceki gün düzenlene ve dernek yönetimi ile üyelerin de katıldığı kahvaltı sonrasında konuşan Başkan Ahat Türkmenoğlu basın mensuplarının 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutladı.                  

Türkmenoğlu, "Derneğimizin her hafta cumartesi günü düzenlediği kahvaltı da bu kez gazeteci arkadaşlarımızla beraberiz. Katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

                2017 yılında yapacakları çalışmalara değinen Türkmenoğlu, "Dernek olarak yapılacak faaliyetle içerisinde Sivas´ta öncelikli olarak ikinci Devlet üniversitenin açılmasını ve kurdelesinin kesilmesini beklemekteyiz. Vakıf Üniversitesi olarak izinlerin çıkmasını istiyoruz. Sivas ile ilgili yapılacak bütün çalışmalarda kültürel olarak destek vermeye hazırız. Projelerimizin içerisinde kent kimliğinin kent meydanlarına yansıma var. 4 Eylül ruhunun meydanlarda heykellerle, tanıtılması için çalışmalara devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

                Türkmenoğlu daha sonra terör olaylarına tepki göstererek birlik ve beraberlik mesajı verdi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER