Gündem

CİDDİ BİR ÜZÜNTÜ YAŞADIK

CİDDİ BİR ÜZÜNTÜ YAŞADIK

CİDDİ BİR ÜZÜNTÜ YAŞADIK
05-02-2021 07:00

Hatice KOYUNCU YİĞİT

Başkan adayı Hakan Demirgil ziyarette, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan´a gerçekleştirilen toplantı ile ilgili bilgiler vererek, ?Basın toplantımıza dair gerekli yerlere bilgi verdik. Tüm koronavirüs tedbirlerimizi alarak gerçekleştirildiğimiz toplantı sırasında polisimizi karşımızda görünce adeta bir travma yaşadık. Çünkü biz her zaman devlet, millet işbirliğini gözeterek yaşamımızı idare ediyoruz ve daha önce hiçbir nedenle polisimiz ile karşı karşıya gelmedik. Polis arkadaşlarımıza durumu izah ettik, onlarda toplantıda herhangi bir ihlal tespit etmediler. Ancak bizler bu olaydan ciddi bir üzüntü yaşadık? dedi.

İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan ise toplantı da koronavirüs kurallarının ihlal edildiğine dair yapılan yazılı ihbar sonucu polis memurlarının denetim gerçekleştirdiğini belirterek, ?Bizim işimiz kanunları uygulamak. Bu nedenle yapılan ihbar asıllı veya asılsız demeden denetim yapmak durumundayız. Bizler iyi tanıyoruz ve biliyoruz ki sizlerde devletine, vatanına, milletine bağlı, kurallara karşı hassas duyarlı bireylersiniz? dedi.

 Aydoğan, birilerinin seçim sürecini başka yerlere taşımak isteyebileceğini belirterek sıra dışı bir durumla karşılaşılmamasının sevindirici olduğunu belirterek, ?Bizlerde, sizlerde bu tür oyunların karşısında olacağız. Ezan, bayrak, vatan, millet temelinden hareket edenler tüm sorunları birlik şuuruyla ve akıl yoluyla çözerler. Devlet vatandaşına muhalif olmaz. Bizler de sizler de makam için değil, devlet için yaşayan insanlarız? dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER