Gündem

ÇİĞKÖFTE ve YAŞ PASTALI KUTLAMA

ÇİĞKÖFTE ve YAŞ PASTALI KUTLAMA

ÇİĞKÖFTE ve YAŞ PASTALI KUTLAMA
12-01-2018 07:57

 

Gökhan KARA /

Memur-Sen İl Temsilciliği, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla ilimizde görev yapan Gazetecilere yaş pasta keserek çiğköfte ikramında bulundu.

Susamışlar Konağında düzenlenen etkinliğe Memur-Sen üyeleri ve gazeteciler katıldı.

Memur-Sen İl Temsilcisi Efe Zileli, yaptığı konuşmada gazetecilerin, Sivil Toplum Kuruluşlarının en yakın mesai arkadaşları olduğunu dile getirerek, en zor şartlarda, iyi günde de kötü günde de birlikte çalıştıklarını,imkansızlıklara ve sıkıntılara rağmen güzel işler çıkarıldığını söyledi.

Basının varlığının, çalışan gazetecilerin faaliyetlerini yürütmesinin ülkenin geleceği açısından önemli olduğunu kaydeden Zileli, ?Her zaman yaptığınız haberlerle beraber oluyorduk. Bugünde sizin gününüzü kutlamak adına toplanmış bulunuyoruz. Dünyada ve ülkemizde cefakâr şekilde görev yapan gazetecilerimizin gününü kutluyoruz. Biliyoruz ki bu görevi yaparken hem eşinizden, hem çocuğunuzdan ve çeşitli şeylerden fedakârlık yaparak doğru haberi bizlere ulaştırıyorsunuz. Bundan dolayı siz basın mensuplarına teşekkür ediyorum? dedi.

?Basınımızın güzide temsilcisi arkadaşlarım 10 Ocak Gazeteciler Günü´nüzü kutluyorum? diyen Zileli, gazeteciler ile birlikte pasta kesip kendi elleriyle ikram etti.

 


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER