Yaşam

?ÇÖPLERE DİKKAT EDİN?

?ÇÖPLERE DİKKAT EDİN?

?ÇÖPLERE DİKKAT EDİN?
28-03-2017 07:57

Beste KURT/

Emniyet Müdürü Turan Aksoy, temizlik işçilerinin de güvenliği sağlayan polisin paydaşlarından olduğunu belirterek, yapılan toplantıda temizlik işçilerine ?Aldığınız çöplere dikkat edin, özellikle gece çalışanlar çok daha dikkatli olmalı, güvenlikle ilgili konularda bize bilgi verin? dedi.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü´nde, şehrin temizliğinde görevli temizlik personeli ile toplantı yapan Emniyet Müdürü Aksoy,İnsanlığın var olmasından bu yana iş bölümü yapıldığında herkesin bir işle uğraştığına dikkat çekerek, ?Polis milletin malını, ırzını, canını korur denir. Sivas´ta birinin burnu kanasa kendi çocuğuma yapılmış gibi bakarım, devletin güvenini tehdit eden bir şey olursa bizi rahatsız eder. Bu güvenlik hizmetini sağlarken bizim paydaşlarımız vardır. Bizim kaçırdığımız konularda sizler de bize bilgi verin. Özellikle gece çalışan arkadaşlarımız daha dikkatli olmalıdır. Bizim gözümüzden kaçan noktalar olabilir, daha güvenli bir Sivas için bize yardımcı olun. Birlikte çalışmalıyız, bunun için bir whatsapp ihbar hattı oluşturduk.? dedi.

?EMNİYETE YARDIMCI OLALIM?

Belediye Başkanı Sami Aydın ise, Emniyet Müdürü Aksoy´un isteği üzerine bu toplantıyı yaptıklarını belirterek ?Bizlerin rahat etmesi ve herkesin evinde rahat şekilde uyuması için çalışan polisimiz olmazsa, olmazımızdır. Emniyete yardımcı olalım? dedi.

 


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER