Eğitim

CÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİ´NE MEZUNİYET HEYECANI

CÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİ´NE MEZUNİYET HEYECANI

CÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİ´NE MEZUNİYET HEYECANI
14-06-2019 07:43

Cumhuriyet Üniversitesi  (CÜ) İletişim Fakültesi´nde mezuniyet töreni düzelendi.

CÜ Kültür Merkezi Kadı Burhanettin Salonu´nda düzenlenen törene CÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Ağırman, öğretim görevlileri ve öğrencilerin yakınları katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından başlayan törende konuşan Cumhuriyet Üniversite Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız iletişim fakültesinin 6´ncı mezunlarını verdiklerini belirterek, ?Genç bir fakülte şuanda sürekli gelişen, sürekli öğretim elemanı ve öğretim görevlisi yönünden desteklediğimiz bir fakülte güzel işler yapıyorlar. Radyomuz ve televizyonumuz aynı zamanda sinema salonumuz var. Bunlar iletişim fakültemizi olmazsa olmazlarıdır. Öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyorum. İnşallah öğrencilerimizi mezuniyetlerinden sonra güzel yerlerde göreceğiz.? dedi.

İletişim Fakültesi Cemal Ağırman ise mezun olan öğrencileri tebrik ederek,?Üç bölüm olarak bin 100 lisans 20´de yüksek lisans öğrencimiz var. Bugün 6´ncı mezunlarımızı vermemizin gururunu paylaşıyoruz. Temennimiz 4 yıl boyunca fakültemizi bir yuva olarak gören öğrencilerimizin yuvalarından uçtuklarında ulaşabilecekleri en yüksek noktaya ulaşmalarını meslek ahlakına milli ve manevi değerlere bağlı birer gazeteci, iletişimci en önemlisi de bilinç birer vatandaş olarak hayata atılmalarını görmektir.? diye konuştu.

Konuşmaların ardından fakültede dereceye giren öğrencilere Rektör Yıldız tarafından onur belgesi verildi. Diğer öğrencilere diplomaların verilmesinin ardından öğrenciler mezuniyet andını okuyarak kep fırlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER