Siyaset

?DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR?

?DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR?

?DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR?
25-02-2019 07:39

Erhan CEYLAN/

Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, 31 Mart yerel seçimleri öncesi ilçede yaptığı hizmetlerden bahsedip, halktan bir kez daha destek istedi.

Başkan olarak hizmet ettiği 10 yıllık süreçte verdikleri sözlerin yüzde 90´ını yerine getirdiklerini vurgulayan Başkan Öztürk, ?Belediyecilik bir ekip işidir. Kangal´da dokunulmadık alan bırakmadık. Daha yapacak çok işimiz var? dedi.

1 ASIRLIK SORUNU ÇÖZDÜK

Görevi devraldıklarında Belediye´nin 20 milyon liralık bir mali sorununun yanı sıra altyapı, yeşil alan ve özellikle de içme suyu noktasında ciddi sıkıntılar olduğunu söyleyen Öztürk, ekibiyle birlikte ilçenin 1 asırlık içme suyu sorunu ortadan kaldırdıklarını belirterek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

?2009 yılından bu güne kadar da bu ilçe halkına hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz, onurunu yaşıyoruz. 2009´da belediyenin yaklaşık 20 milyon lira civarında borcu vardı. İlçenin içme suyu şebekesi berbat bir durumdaydı. Ciddi bir kanalizasyon sıkıntısı vardı. Biz bundan şikâyet etmedik Allah´a çok şükür. Gece demedik, gündüz demedik, planlı bir çalışma ile bugünlere geldik. 3 milyon metrekarelik imar alanını 11 milyon metrekareye çıkardık. Mali yapının güçlendirilmesi için çeşitli kaynaklar ürettik. Altyapıyla ilgili 7 yıllık bir çalışma yaptık ve sorunu çözdük. Özellikle içme suyuyla ilgili 1 asırlık problemin çözülmesinde ciddi emekler ve çabalar verdik. Belediyecilik bir ekip işidir. Ekibinizle kamu kurum kuruluşlarıyla ortaya koyacağınız değerlerle bunları planlamak durumundasınız. Bunun sorumluluğu sizdedir.  

DAHA BİTMEDİ

Görev süresince koordineli bir şekilde çalışma yürüttük, sonuç elde ettik. Daha bitmedi ilçenin parlayan bir yıldız olabilmesi için çok emek vermemiz lazım. Bu doğrultuda adım atmaya devam ediyoruz. Yapılan işler sorulduğunda biz diyoruz ki bunda akıl teri var. Bahsettiğimiz çalışmalar bir akıl teridir. Bunu alın teri ile birleştirdik ve güzel işlere imza attık. Temel problemlerin tamamını çözmüş ve sahada çalışır haldeyiz.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER