Yaşam

BELEDİYEYE DİREK TEPKİSİ

BELEDİYEYE DİREK TEPKİSİ

BELEDİYEYE DİREK TEPKİSİ
22-09-2017 07:59

BAŞKAN AYDIN: BU İŞ BÖYLE

Belediye Başkanı Sami Aydın, kaldırımlardan sonra elektrik direklerinin de kısa zaman sonra değiştirilmesine tepki olduğunun sorulması üzerine ?Şehir gelişip, değişip, güzelleşiyor. En mükemmel elbiseyi alıyorsunuz ama belli bir süre kullandıktan sonra tekrar değiştirmek gerekiyor. Bu işte böyle yani? diye cevap verdi.

Erhan CEYLAN/

Yılbaşından bu yana ana caddelerde kaldırım ve asfalt yenileme çalışması yürüten Belediyenin İnönü Bulvarındaki elektrik direklerini, henüz birkaç yıllık olmasına rağmen tekrar değiştirmesi tepkilere neden oldu. Sosyal medyadan Belediye Başkanı Sami Aydın´a mesaj atanlar ?lüzumsuz masraf? diyerek eleştiride bulundu.

Eskidi gözüyle bakılan direklerin birkaç yıl önce değiştirildiğini ve belediyenin lüzumsuz harcama yaptığını iddia eden sosyal medya takipçileri, eleştirilerinin dozunu da artırarak ?birilerinin zengin edildiği? iddiasında da bulundular.

?BU İŞ BÖYLE YANİ?

Belediye Başkanı Sami Aydın, geçtiğimiz gün bir basın toplantısında konuyla ilgili eleştirilerin sorulması üzerine, şehrin hemen her gün gelişip, değiştiğini, güzelleştiğini belirterek; ?En mükemmel elbiseyi alıyorsunuz ama belli bir süre kullandıktan sonra tekrar değiştirmek gerekiyor. Bu işte böyle yani? diye cevap verdi.

Başkan Aydın, eleştirilere yol açan ve değiştirilen direklerin başka bölgelerde kullanılacağını kaydetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER