Gündem

?DEĞİŞİME UYMAYAN YOK OLUR?

?DEĞİŞİME UYMAYAN YOK OLUR?

?DEĞİŞİME  UYMAYAN  YOK OLUR?
06-02-2017 08:35

 

Gökhan KARA /

                Belediye Başkanı Sami Aydın, Demirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından önceki gün yapılan istişare toplantısında yaptığı konuşmada, ?Dünya hızla değişiyor, Türkiye gelişiyor, Sivas´ta insanlar hangi alanda olursa olsun bu değişime  ve gelişmeye ayak uyduramazsa yok olmaya mahkum olur?dedi.

                Özel bir restoranda düzenlenen toplantıya Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Beşir Köksal, TSO Başkan Vekili Osman Yıldız, Seyfebeli Sanayi Sitesi Yetkilileri, Oda başkanları ve demircilik yapan esnaflarla katıldı.

                Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun´un, Seyfebeli Sanayi Sitesi ve Ticaret Merkezi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi hakkında bilgi vermesinden sonra konuşan Vali Davut Gül, kamu yatırımlarına bu yıl daha çok ağırlık verileceğini belirterek, daha iyi hizmet verilmesi için Defterdarlık binasının yenileneceğini, Valilik ek binasının yapımına da başlanacağını söyledi.

 ?DEĞİŞİME UYMAYAN YOK OLUR?

Belediye Başkanı Sami Aydın ise, ?Dünya çok hızlı bir şekilde değişiyor. İnsanlar hangi alanda faaliyet yaparsa yapsın, hangi işe sahip olursa olsun eğer bu gelişmeye değişmeye ayak uyduramaz ise yok olmaya mahkum olur. Bizler gelecek 20 yılı, 30 yılı, 50 yılı planlamak durumundayız. O gün oluruz olmayız, yaşarız yaşamayız bilemem. Bu anlayışla Sivas´ın küçük sanayi sitelerinin belli bir merkezde toplanma mecburiyeti var. Hiçbir sivil toplum örgütü bizden böyle bir talepte bulunmadı. Biz Sivas için ve gelecek nesil için bunun gerekli olduğuna inanıyoruz. Eski sanayi kalkacak, son aşamaya geldi. Bunun artık idare edecek noktası kalmadı. Aynı şekilde günün birinde Yüzüncü Yıl Sanayi Sitesi olacak, aynı şekilde Ata Sanayii için de ve Dört Eylül Sanayi Sitesi için olacak. Buralar artık şehrin içinde kaldı, sürekli değeri artan rantı yükselen bölgeler haline geldi? şeklinde konuştu.

                Programın sonunda Vali Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın´a plaket verildi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER