Gündem

DENİZBANK´TAN SİVAS´TAKİ EMEKLİLERE FAİZSİZ KREDİ

DENİZBANK´TAN SİVAS´TAKİ EMEKLİLERE FAİZSİZ KREDİ

DENİZBANK´TAN  SİVAS´TAKİ EMEKLİLERE  FAİZSİZ KREDİ
06-03-2018 07:33

 

Nurettin Çukuryurt       

Türkiye Emekliler Derneği Sivas Şubesi ile Denizbank arasında faizsiz kredi protokolü imzalandı. Protokol kapsamında ihtiyacı olan emeklilere 2 bin liraya kadar hiçbir faiz alınmadan kredi kullandırılacak.

Emekliler Derneği Sivas Şube Başkanı Ziyaettin Yılmaz imzalanan protokol ile 7 bin emekliden ihtiyacı olanlara faizsiz 12 ay taksitli kredi imkanı sağlandığını belirterek, ?Amacımız sıkıntısı olan üyelerimizin sorunlarına bir nebze olsun katkıda bulunmaktır. Bunu Denizbank ile yaptığımız protokol ile sağladık. İsteyen üyelerimiz Denizbank şubelerine giderek faizsiz krediden faydalanabilir. Emeklilerimize hayırlı olsun?dedi.

Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Cem Turgut Gelgör ise, yıllarca çalışmış, üretmiş ve ülkemizin yarınlarının inşasında önemli rol oynayan emeklilerin hayatını güzel kılmak ve destek olmak için katkı yapmaya çalıştıklarını belirtti.

12 ay vadeli olan faizsiz 2 bin lira Denizbank emekli kredisinden faydalanmak isteyenlerin, maaşlarını Denizbank´a taşımaları ve 2 tane otomatik ödeme talimatı vermeleri gerekiyor. Anlaşmaya göre maaşını Denizbank´a taşıyanlara faizsiz kredinin yanı sıra 450 liraya kadar promosyon ödemesi de yapılacak.    

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER