Spor

Dereceli Sporcuları Tebrik Etti

Kick boks dünya şampiyonluğu ve üçüncülüğü derecelerini elde eden öğrencileri makamında ağırlayan İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

Dereceli Sporcuları Tebrik Etti
04-07-2024 10:49
SİVAS

Hakan KALELİ

Avgazispor Kulübü Başkanı Muzaffer Işıklar ve Kick Boks Millî Takım Antrenörü Ekrem Arıs, kick boks millî takım sporcusu öğrenciler ile birlikte İl Millî Eğitim Müdürü Necati Yener'i ziyaret etti. Işıklar ziyarette Yener'e kulüp faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yener, bir süre Işıklar ve Kick Boks Millî Takım Antrenörü Ekrem Arıs ile sohbet etti. 

Kicks boks dünya şampiyonu Fatih Şehit Muhammed Demir Anadolu Lisesi öğrencisi Fatih Gülhan, dünya üçüncülüğü derecelerini elde eden; Şehit Furkan Peker Anadolu Lisesi öğrencisi Beyza Yalçın, İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi öğrencisi Nihal Arıs ve Behrampaşa Ortaokulu öğrencisi Mimar Sinan Çakmak ile de bir süre sohbet eden Yener, öğrencilerin sportif çalışmaları ve katıldıkları şampiyonalar hakkında bilgi aldı. Yener, millî takım sporcusu olarak önemli başarılara imza atan öğrencileri tebrik ederek hediye takdiminde bulundu.

Avgazispor Kulübü Başkanı Muzaffer Işıklar ise sportif faaliyetlere sağladığı destekler dolayısıyla Millî Eğitim Müdürümüz Necati Yener'e teşekkür ederek plaket takdim etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER