Gündem

DESTAN YAZDILAR

DESTAN YAZDILAR

DESTAN YAZDILAR
24-06-2017 07:04

Murat POLAT 

Gazi Lisesi Spor Kulübü, kadınlar futbolda destan yazdı. 2´nci lige yükselme çeyrek final maçında Hatay Dörtyol Belediyespor´u 4-0 mağlup eden Gazi Lisesi Spor Kulübü, adını kadınlar futbolda 2´nci lige yazdırdı. Adıyaman´da Perşembe günü oynanan maçta rakibini Figen Naçar (2) Kader Şimşek ve Tuğba Doğan´ın kaydettiği gollerle 4-0 mağlup eden Gazi Lisesi Spor Kulübü, bu sonuçla 2´nci lige yükseldi. Sivas temsilcisi 2017-2018 sezonunda kadınlar futbol 2´nci ligde oynanacak maçlarda mücadele edecek.

BAŞKAN KARADAĞ, ?HAYIRLI OLSUN?

Gazi Anadolu Lisesi Müdürü ve Gazi Lisesi Spor Kulübü Başkanı Mustafa Karadağ, kadınlar futbolda 2´nci lige yükselen ekibini tebrik ederek, ?Elde edilen başarı Sivas´a ve camialarına hayırlı uğurlu olsun? dedi.  Ekip olarak çok ama çok önemli bir başarıya imza attıklarını belirten Karadağ, ? Kadınlar futbol mu oynar, konuşmalarının gölgesinde başladığımız yolculukta bu sezon 2´nci lige yükseldik. İki sezon 3´ncü ligde oynadık. Yeni sezonda 2´nci ligde oynanacak müsabakalarda yer alacağız. Elde edilen büyük başarıdan dolayı teknik kadromu, futbolcularımı ve bizlere her zaman destek verenlere teşekkür ediyorum. Şampiyonluk, şehrimize ve camiamıza hayırlı olsun? dedi.

KOORDİNATÖR, SARITAŞ, ? ÇALIŞMANIN ESERİ?

Gazi Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Gazi Lisesi Spor Kulübü futbol takımı koordinatörü Adem Sarıtaş, elde edilen başarının çalışmanın eseri olduğunu söyledi.  2 yıldır belirlenen programların ardından 2´nci lige yükseldiklerini kaydeden Sarıtaş, ? Ligde ilk yılımızda zorlandık. Ancak ikinci sezonumuzda daha iyi planlar yaparak, daha iyi çalışarak başarılı olduk. Ekip olarak inandık. Çalışmaktan hiç taviz vermedik. Bunun neticesinde bugün kadınlar futbolda 2´nci lige yükseldik? diye konuştu.

TEKNİK DİREKTÖR ERCANLI, ?UNUTMAYACAĞIM?

Gazi Lisesi Spor Kulübü kadın futbol takımı teknik direktörü Nevzat Ercanlı, elde edilen başarıyı hiçbir zaman unutmayacağını söyledi. Ekibinin başında ilk yılında 2´nci lige yükselme başarısı gösterdiğini belirten Ercanlı, ? Ekip olarak sezon başında 2´nci lig hedefini ortaya koyduk. Sezon başında zor bir hedefti ama şimdi baktığımızda zor bir hedefe ekip olarak çok başarılı olarak ulaştık. Elde edilen başarının tarifi yok. Bu başarıyı ömrüm boyunca unutmayacağım? ifadelerini kullandı.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER