Gündem

DESTİCİ´DEN SÜRPRİZ ZİYARET

DESTİCİ´DEN SÜRPRİZ ZİYARET

DESTİCİ´DEN SÜRPRİZ ZİYARET
07-09-2019 01:02

Hayrullah AĞKAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 2014 yılında dünyaya geldikten sonara lenfojiom teşhisi konulan ve sonrasında tekrar sağlığına kavuşan Berkay Yasin´i doğum gününde ziyaret etti.

İlimizde yaşayan Kozu Ailesinin 2014 yılında dünyaya gelen oğulları Berkay Yasin´e doğum sonrası hastanede lenfojiom hastalığı teşhisi konulmuştu. Sonrasında ise bu enfeksiyona bağlı olarak vücudunda bulunan kitlesi büyüyen Berkay Yasin´in durumu o dönemde BBP Genel Başkanı Destici´ye iletilmişti.

Aileden Berkay Yasin´in durumu hakkında bilgi alan Destici daha sonra Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile görüşerek, Berkay´ın İzmir´de özel bir hastahanede 2 önemli ameliyat geçirmesine vesile olmuştu.

Berkay Yasin İzmir´de geçirdiği ameliyatların ardından sağlığına kavuştu. 4 Eylül programlarına katılmak üzere ilimize gelen BBP Genel Başkanı Destici de Berkay Yasin´e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yasin´in doğum gününü de kutlayan Destici, son durumu hakkında bilgi aldı. Berkay Yasin´in tedavisi 1 yıl daha sürecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER