Siyaset

DEVA Partisi Sivas İl Başkanlığı'nda Seçim!

DEVA Partisi Sivas İl Başkanlığının 2. Olağan İl Kongresi gerçekleştirildi.

DEVA Partisi Sivas İl Başkanlığı'nda Seçim!
25-08-2024 14:07
SİVAS

Aydın DELİKTAŞ

DEVA Partisi Sivas İl Başkanlığı 2. olağan il kongresini gerçekleştirdi. Kongrede Murat Tamer Çevik yeniden il başkanı oldu.

Önceki İl Başkanı Serdar İnce'nin Sivas Belediye Başkanlığı için istifa etmesinin ardından genel merkez tarafından il başkanlığına atanan Çevik, bu kez de parti delegelerinin oylarıyla il başkanlığına seçildi.

Kongrenin ardından konuşan Çevik, "Kısa sürede İlimizde Gürün, Suşehri, hafik, Altınyayla, zara, yıldızeli, koyulhisar ve merkez ilçe kongrelerimizi tamamlayarak il kongremizi yapma yeterliliğe erişmiş bulunmaktayız. bu sürece destek veren, elini taşın altına koyan başta ilçe başkanlarımız olmak üzere, tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. İl kongremizi tamamladıktan sonra ki önceliğimiz, ilimizde partimizi daha çok tanıtmak, parti programını anlatmak ve üye kazanmak olacaktır. Teşkilatımızın bulunmadığı ilçelerde başkan atayıp vatandaşlarımız ile buluşarak ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarına hız vermek olacaktır. Değerli arkadaşlarım; Bizler çok zorlu bir dönemde, kısıtlı imkanlar ile; ilkeli, doğru, dürüst, seviyeli bir siyaset yapmaya çalışıyoruz. 4 yıldır beraber bir dava için burada omuz omuza yol yürüdük ve yürümeye devam ediyoruz. Genel başkanımızın ve bizlerin isteği daha güçlü, daha müreffeh, insan onuruna yakışır bir hayatın yaşandığı muhasır medeniyetlerin üstünde bir TÜRKİYE. Bu hasletler ile bizlerin gelecek nesillerimiz için çalışmayı bir görev bilinci ile yerine getirmeliyiz. İnanıyorum ki bugün burada yönetim kuruluna seçilecek tüm arkadaşlarım bu görev bilincin de elinden gelenin en iyisini yapacağında hiç şüphem yok. Burada bizleri yalnız bırakmayan tüm misafir ve dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor yeni seçilecek olan yönetim kurulu üyelerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER