Spor

?DEVREYİ GALİBİYETLE KAPATACAĞIZ?

?DEVREYİ GALİBİYETLE KAPATACAĞIZ?

?DEVREYİ GALİBİYETLE KAPATACAĞIZ?
29-11-2018 07:31

NURETTİN ÇUKURYURT

Hentbol 1. Liginde Sivas´ı başarıyla temsil eden Sivas Belediyespor Hentbol Takımı, ligin on birinci haftasında kozlarını paylaşacağı Çankaya Eğitim Gençlikspor Kulübü maçının hazırlıklarını yaptığı çalışmayla sürdürdü.

4 Eylül Spor Salonunda antrenör Doğan Ardahanlı ve yardımcısı yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Sivas Belediyespor Bayan Hentbol takımı, ligin ilk devresinin son maçına yoğun tempoda hazırlanıyor.

Isınma hareketleri ile antrenmana başlayan yeşil-beyazlı takım, açma-germe hareketleri ile çalışmalarını sürdürdü. Daha sonra taktik antrenmanı yapan bayan hentbol takımı, idmanı yaptığı çift kale maçla tamamladı.

?TEK HEDEFİMİZ GALİBİYET OLACAK?

Antrenman sonrası açıklama yapan tecrübeli antrenör Doğan Ardahanlı, ?Geçen hafta Bolu Belediyespor´u 48-27 yendik. 3 eksik oyuncumuz olmasına rağmen önemli bir galibiyet aldık. Gösterdikleri iyi performanstan dolayı sporcularımı kutluyorum. Ligin ilk yarısının son maçının hazırlıklarına sıkı bir antrenman programıyla tamamlamak üzereyiz. Yarın son antrenmanınızı yapacağız. Geçen hafta deplasmanda çok güzel bir galibiyet aldık. Bu haftada kendi evimizde galibiyet alıp ligin ilk devresini galibiyetle kapatmak istiyoruz. Çankaya maçı için tek hedefimiz galibiyet olacak. Sporcularıma güveniyorum ve başarılar diliyorum. Çankaya´yı biliyoruz, oyun taktiğini de biliyoruz. Rakibimiz iyi mücadele edecek ancak bunun üstesinden gelmeye çalışacağız. Maça mutlak galibiyet parolası ile hazırlanıyoruz. Bu maç için taraftar desteği çok önemli. Taraftarımızı salona bekliyoruz? şeklinde konuştu.

MAÇ CUMARTESİ

GÜNÜ SAAT 13.00´DA

Temsilcimiz Sivas Belediyespor ligin 11. haftasında Çankaya Eğitim Gençlik Spor Kulübünü konuk edecek. 1 Aralık Cumartesi günü oynanacak olan müsabaka saat 13.00´da başlayacak. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Spor Salonunda oynanacak olan maçın hakemi de bugün açıklanacak.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER