Gündem

Divriği’de CHP’den Şok Karar

Sivas’ın Divriği ilçesi için yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) belediye başkan adayı açıklandı. Üç dönemdir başkanlık görevini sürdüren Hakan Gök, yeniden aday gösterilmezken partinin adayı Av. Cihan Deniz Akbaş oldu.

Divriği’de CHP’den Şok Karar
12-02-2024 16:36
SİVAS

Haber Merkezi

31 Mart seçimleri öncesi Divriği’de CHP’nin kimi aday gösterileceği merak ediliyordu. CHP Merkez Yürütme Kurulu toplantısında adayın Av. Cihan Deniz Akbaş olmasına karar verildi. 2009, 2014 ve 2019 seçimlerini kazanan ve 15 yıldır CHP’li belediye olarak Divriği’ye hizmet eden Hakan Gök parti tarafından yeniden aday gösterilmedi.

Avukat olan Cihan Deniz Akbaş, halk süt projesi, çarşı düzenlenmesi, sokak hayvanları, sosyal alanlar ve su fabrikası projesiyle aday adaylığı sürecini yürütmüştü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ali Sait Akbaş 7 ay önce
Belediye başkanligi diye bir meslek yoktur .Hakan bey 15 yıl Divriği ye hizmetler yaptı .Zamanla enerji ve heyecan düşüşü yaşanması doğal olduğu gibi .Genç Heycanli istekli enerjik adayların gösterilmesi gayet doğal .Cihan beyin Divriği ye güzel katkılar sağlayacağına inanıyorum .Güveniyorum
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER