Yaşam

Divriği’nin Eşsiz Mirası Kitaplaştırıldı

Sivas Valiliği tarafından hazırlanan ve Borusan EnBW Enerji Yatırımları ve Üretim AŞ katkılarıyla yayınlanan, “Anadolu’nun Eşsiz Mirası Divriği Albümü” kitabının tanıtımı yapıldı.

Divriği’nin Eşsiz Mirası Kitaplaştırıldı
10-09-2024 15:20
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

Sivas Valiliği tarafından hazırlanan “Anadolu’nun Eşsiz Mirası Divriği Albümü” kitabının tanıtımı yapıldı.

Kitabın tanıtım programında konuşan Valimiz Sn. Yılmaz Şimşek, paha biçilmez kültür değerleriyle ve tabiat harikalarıyla donanmış olan Divriği ilçesini Sivas’ın yayın arşivine kazandırdıklarını ifade ederek, "Divriği’nin tarih boyu yaşadığı değişim ve gelişim bu albümde fotoğrafların diliyle anlatılmıştır. Bu kitapta Divriği ilçesini göremeyen veya tanımayan okurlar için adeta görsel bir şölen sunulmuştur. 200 sayfadan oluşan albüme emek gösteren herkese teşekkür ediyor, bu eserin ilimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Sivas Valiliği’nin bir kültür hizmeti olan kitabı edinmek isteyen vatandaşlar, Sivas Hizmet Vakfı’nın lisans öğrencilerine yönelik başlattığı burs kampanyasına, bir aylık burs bedeli karşılığı olan bin lira ile katılmaları halinde, kendilerine “Anadolu’nun Eşsiz Mirası Divriği Albümü” albümünden 1 adet hediye edilecek.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER