Gündem

Diyanet dergisine destek oldular

Diyanet dergisine destek oldular

Diyanet dergisine destek oldular
05-01-2023 07:00

Uğur YİĞİT

Altınyayla İlçe Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından basımı ve yayımı gerçekleştirilen Diyanet Aylık Dergi, Diyanet Çocuk, Diyanet Aile, Cim ve Geçerken Dergileri için abonelik kampanyası başlattı.  Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her ay birbirinden önemli temalarla yayınlanan Diyanet dergilerine Altınyayla İlçe Jandarma Komutanı Fatih Yıldız'dan tam destek geldi.

Kampanya kapsamında Altınyayla İlçe Jandarma Komutanı Fatih Yıldız, Diyanet dergilerinin tamamına abone olurken, Altınyayla Belediye Başkanı Sinan Akbulut, İlçe Mal Müdürü Mecnun Çınar, Tarım ve Orman Müdürü Hacı Darıcı,  Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Öztürk, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü İskender Subaşı ise farklı kategoride yayınlanan Diyanet Dergilerine abone oldu.

Kampanya kapsamında Altınyayla İlçe Jandarma Komutanı Fatih Yıldız’ı ziyaret eden İlçe Müftüsü Mehmet Zahid İçli, doğru dini bilgiye güvenilir kaynaklardan ulaşmanın önemine vurgu yaparak Diyanet dergilerinin tanıtımını yaptı.

Müftü İçli geçen sene olduğu gibi bu senede dergilerin tamamına abone olan Yıldız'a, "Büyük bir emek ve özenle hazırlanan dergilerimizi önceki yıllarda tercih ettiğinizi biliyoruz. 2023 yılında da tercihinizi doğru ve sahih bilgilerin yer aldığı dergilerimizden yana kullandığınız için teşekkür ederim." dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER