Spor

Dünya Şampiyonasına Gözel Kardeşler DAMGA VURDU

Dünya Şampiyonasına Gözel Kardeşler DAMGA VURDU

Dünya Şampiyonasına Gözel Kardeşler  DAMGA VURDU
20-06-2018 07:00

 

Sabahattin Gözel ve Dursun Gözel, dünya şampiyonasına elde ettikleri derecelerle damga vurdu. İşitme Engelliler Güreş Dünya Şampiyonası sona erdi. Rusya´da 12-19 Haziran 2018 tarihleri arasında yapılan dünya şampiyonasında mindere çıkan Gözel kardeşlerden Sebahattin Gözel kilosunda dünya 2´nci, Dursun Gözel ise kilosunda dünya 3´ncüsü oldu.

BABALARINA TEŞEKKÜR ETTİLER

Dünya Şampiyonasını gümüş ve bronz madalya kazanarak noktalayan Sebahattin Gözel ve Dursun Gözel, kendilerine her konuda tam destek veren babaları Dursun Gözel´e teşekkür etti. Babalarının tam bir güreş sevdalısı olduğunu dile getiren Gözel kardeşler, ? Şampiyon olamadığımız için üzgünüz. Babamızın bizden daha fazla üzgün olduğunu biliyoruz. Bizim üzerimizde babamızın emeği çok. Ona çok ama çok teşekkür ediyoruz.? dediler.

İL TEMSİLCİSİ AKGÜL: TEBRİK ETTİ

Güreş İl Temsilcisi Hasan Akgül, Rusya´da yapılan İşitme Engelliler Güreş Dünya Şampiyonasından iki madalya kazanarak Türkiye´ye dönen Gözel kardeşleri tebrik etti. Dünya şampiyonasında gümüş ve bronz madalya kazanan sporcularını tebrik eden Akgül, ? Elde edilen başarı kolay kazanılmadı. Çok çalışmanın karşılığını Gözel kardeşler geri aldı. Kazanılan başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER