Spor

Dursun Gözel, Başkanlığa Aday Oldu

Türkiye’yi uluslararası güreş maçlarında başarıyla temsil eden Sivaslı Dursun Gözel, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu (TİESF) Başkanlığı için aday oldu.

Dursun Gözel, Başkanlığa Aday Oldu
09-10-2024 12:23
SİVAS

Aydın DELİKTAŞ/

Uluslararası güreş müsabakalarında Türkiye’yi başarıyla temsil eden Dursun Gözel, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu (TİESF) Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Seçimler, 6 Kasım 2024 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek.

Şuan Sivas’ın Gemerek ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevini sürdüren Gözel, elde ettiği başarılarla işitme engelli spor camiasında önemli bir yer edindi.

Adaylık süreci ile ilgili olarak Dursun Gözel, yaptığı açıklamasında, “21 yıldır sporcusu olarak hizmet ettiğim ve her daim içinde bulunduğum çok kıymetli değerli işitme engelliler camiam, büyüklerim ve kıymetli yol arkadaşlarım. Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığına Aday olmuş bulunmaktayım. Uzun yıllar Sporcusu olarak hizmet ettiğim camiama bundan sonra nasip olursa Federasyon Başkanı olarak hizmet etmek istemekteyim. Çıktığım bu yolda destek ve dualarınızı bekliyorum. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Öte yandan evli ve 3 çocuk babası olan Dursun Gözel, kariyerinde Avrupa ve Dünya şampiyonlukları ile Olimpiyat 2.’liği gibi önemli başarılara imza attı.


Editor : Aydın DELİKTAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER