Eğitim

Eğitim Camiasının Yüz Akı

Sivas’a yıllardır başarıyla eğitim camiasında hizmet eden Selçuk Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Yılmaz, Sivas halkı tarafından takdir edilmeye devam ediyor. Uzun yıllar Sivas’ın seçkin okullarında idarecilik yapan Yılmaz, Sivas’ta eğitim kalitesinin artmasına ciddi katkılar sağladı.

Eğitim Camiasının Yüz Akı
23-06-2023 10:27
SİVAS

Tuğba SARIKAYA 

Sivas Fen Lisesi de dahil olmak üzere Sivas’ın seçkin okullarında idarecilik yapan ve halen Selçuk Anadolu Lisesi’nde müdür olarak görev yapan Ahmet Yılmaz Sivas kamuoyunda takdir edilmeye devam ediyor.

Sivas’ta eğitim camiasındaki başarılı çalışmaları ve isminin yıllardır hiç bir şaibeye bulaşmamış olması, dürüst ve sevilen bir eğitimci olması Sivas halkının takdirini kazanıyor. Tek düşüncesi ve amacı Sivas’ta eğitiminin üst düzeyde olmasını sağlamak olan Ahmet Yılmaz, Sivas halkının yıllardır yakından bildiği, sevdiği ve saygı duyduğu bir eğitimci olarak göze çarpıyor. Sivas’ta yetiştirdiği yüzlerce öğrencinin hem Sivas’ta hem de ülkemizin çeşit kademelerinde başarı ile görev yapıyor olmaları da Sivas  halkının teveccühünü kazandı.

Sivas’ta çok sevilen ve saygı duyulan Ahmet Yılmaz’ın eğitim camiasına katkıları nedeniyle Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’in bugüne kadar kendisine vermiş olduğu desteğin önümüzdeki yıllarda da devam etmesi veliler ve Sivas halkı tarafından bekleniyor. 

SivasEkspres

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER