Eğitim

EĞİTİME HAYIRSEVER DESTEĞİ

EĞİTİME HAYIRSEVER DESTEĞİ

EĞİTİME HAYIRSEVER DESTEĞİ
17-03-2017 07:45

Katurman, 4 derslikli anaokulu yaptırmak için bağışta bulundu.

Beste KURT/

Okul öncesi eğitime destek olmak amacıyla anaokulu yapımı için bağışta bulunan hayırsever Gülseren Katurman ile Valilik arasında protokol imzalandı.

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Valilik binasına gelemeyen hayırsever Gülseren Katurman´ı evinde ziyaret eden Vali Davut Gül´e eşi Gülden Gül eşlik etti.

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışta bulunan hayırsever Gülseren Katurman, eğitime de destek verdi.

Bir süre önce Vali Davut Gül tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Orhan Akbaş imzalı gümüş madalya beratı ile ödüllendirilen Katurman, ?İnşallah okulumuzda topluma faydalı çocuklar yetiştirilecek. Valimize ve değerli eşine buraya kadar geldikleri için teşekkür ediyorum? dedi.

6´INCI PROTOKOL KATURMANLA İMZALANDI

Protokol töreni için Gülseren Katurman´ı evinde ziyaret ederek yaptığı bağıştan dolayı teşekkür eden Vali Gül, ülke genelinde tekli eğitime geçilmesine yönelik başlatılan çalışma kapsamında hayırseverlerin destekleri ile şimdiye kadar 6 vatandaşın eğitime katkıda bulunduğunu söyledi.

Protokollerin imzalandığını da vurgulayan Vali Gül, okul öncesi eğitimin zorunlu hale getirildiğinden ilimizde eğitim altyapısının tamamlanmış olacağını belirterek, ?Tekli eğitim, okul öncesi ve beşince sınıfa geçerken çocukların yabancı dil eğitim almaları noktasında çalışmalar yapılıyor. İnşallah 100 derslik eğitim yuvası ilimize kazandıracağız. Yaptığınız yardımdan Allah razı olsun. Size ve ailenize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER