Gündem

?EĞİTİMİN HER ZAMAN YANINDAYIZ? (VİDEO)

?EĞİTİMİN HER ZAMAN YANINDAYIZ? (VİDEO)

?EĞİTİMİN HER  ZAMAN YANINDAYIZ? (VİDEO)
02-12-2020 07:00

Hatice KOYUNCU YİĞİT

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, eğitimde gönüllere dokunmaya devam ediyor. Başkan Bilgin, Alacah köyündeki bulunan Şehit Hakkın Doğan Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlere kırtasiye, fotokopi makinesi, çeşitli kitaplar, hijyen setinin yanı sıra çeşitli hediyeler vererek okul idarecilerden bilgiler aldı.

Okul ziyareti esnasında 12´inci sınıfta eğitim gören öğrencilerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Hilmi Bilgin,? Öğretmenlerin belirlemişti, sizin çalıştığınızı ve başarılı olduğunuzu söyledi. Biz de kitaplarınızı alıp geldik. Bundan sonra da yeni ihtiyaç yeni eksik olursa hocam söylesin getirip sizlere teslim edelim. Yeter ki sizler okuyun çalışın ve vatana millete hayırlı bireyler olun.? dedi.

Eğitimin tek bir kuruma bırakılamayacağını ifade eden Başkan Bilgin, ?Hepimiz herkes birey olarak kamu kurum olarak ve yerel yönetimler olarak herkesin üzerine düşeni yapması lazım. Devletimiz den Allah razı olsun. Son 15 yılda okulların alt yapıları çok mükemmel hale geldi. İçinde bulunduğumuz okul çok güzel oldu ve şimdi iş gençler de ve vatanına milletine hayırlı bireyler olmasını istiyoruz.? dedi.

Okul öğretmenlerinden Murat Demir ise bu okuldan tıp fakültelerini kazanan hukuk fakültelerini kazanan güzel nesiller yetiştireceğiz. Ayrıca vatanına milletine bağlı birer fert olarak yetiştireceğiz dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER