Gündem

EKEN´E MESLEKİ BAŞARI ÖDÜLÜ

EKEN´E MESLEKİ BAŞARI ÖDÜLÜ

EKEN´E MESLEKİ BAŞARI ÖDÜLÜ
04-12-2019 01:03

Hayrullah AĞKAŞ

Sivas Bileşenleri tarafından İstanbul´da düzenlenen 1. Sivas´ın Enleri Ödül Töreninde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mustafa Eken, ?Yaşam Boyu Mesleki Başarı´ ödülüne layık görüldü.

İstanbul´da düzenlenen ödül törenine Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mustafa Eken´in yanı sıra spor, sanat ve siyasetçiler ile iş adamları katıldı. İlki düzenlenen ödül töreninde konuşan TSO Başkanı Eken, programın ileri ki yıllarda önemli bir organizasyon haline geleceğini ifade ederek programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Sivaslılar olarak gurbette bir araya gelmenin verdiği mutluluğu yaşadığını ifade eden Başkan Eken, ?Burada olmaktan gurur duyuyorum. Burada Sivas´ı temsil etmemiz gerekiyordu, 8-10 işadamı arkadaşımızla buraya geldik. Buradaki amacın şu olması lazım; birlik ve beraberliği her ortamda söylüyoruz. Sivaslı olmaktan gurur duyuyoruz, dünyada 7 milyon Sivaslı olduğu söyleniyor. Sivaslıların gücü özellikle büyükşehirlerde hissedilmesi lazım. Lobi faaliyetlerini çok hızlı yapmalıyız. Lobiyi Karadenizli hemşerilerimiz gibi biz yapamıyoruz. Bizimde yapmamız lazım, Bir olmamız, iri olmamız lazım. Şehrimizin ekonomisini büyütmemiz ve göçü durdurmamız lazım. Sivas için gece gündüz demeden çalışacağız ve Sivas´ın gücünü tüm dünyaya göstereceğiz? dedi.

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın da iş dünyasını temsil ettiklerini belirterek, ?Sivas söz konusu olduğunda sesimizi yükseltiyoruz. 5 milyon Sivaslıdan bahsediyoruz. Ama Sivas´a baktığımızda hak ettiği yerde olmadığını görüyoruz. Sivas´ın gelişmesi için çaba gayret göstermeye devam edeceğiz? dedi.

TSO Başkanı Mustafa Eken, ödülünü ASKON Başkanı Orhan Aydın´ın elinden aldı. Eken, gecede Sivaslı iş adamları Veysel Dursun, Fethi Aras, Ali Kösedağ, Ekrem Ekşi ve Mustafa Aydoğdu ve İnterpol Daire Başkanı Lütfi Çiçek´e ödül verdi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER