Gündem

Elleri Cebinde Üye Ziyareti

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına seçildiği günden beri eleştirilerin odağında olan Zeki Özdemir, üye ziyaretlerindeki tavırlarıyla da eleştirilmeye devam ediyor.

Elleri Cebinde Üye Ziyareti
12-12-2023 10:53
SİVAS

Haber Merkezi

Göreve gelmesinin üzerinden yaklaşık 1 yıl geçen ve bu süreçte kamuoyundan uzak kalarak kapalı kapılar ardından şehrin en önemli kurumlarından biri olan Ticaret ve Sanayi Odasını yönetmeye çalışan Zeki Özdemir, Sivas’ta beklenen etkiyi bir türlü gösteremedi.

1 yılı geride bırakmasına rağmen seçim döneminde verdiği vaatleri hayata geçirmekte zorlanan ve Sivas’a dair bir gündem oluşturamayan Zeki Özdemir çalışmaları nedeniyle sık sık eleştirilmeye devam ediyor.

Seçim döneminde Mustafa Eken ve yönetimini sık sık eleştiren, yapılan icraatların Sivas’a katkı sağlamadığını dile getiren Zeki Özdemir, sergilediği tavırlarla da eleştiri oklarının hedefi oldu.

Mustafa Eken döneminde taksicilere yapılan ziyaretlere varana kadar eleştirmekten geri durmayan Zeki Özdemir ve ekibinin yapılan zorlama ziyaretlerde vücut dilleri isteksizliklerini ve karşılarındakileri ciddiye almadığını gözler önüne serdi.

Görevde 1 yılı geride bırakan Özdemir’in üyelere yönelik hiçbir çalışma yapmaması ve göstermelik 3-5 esnaf ziyareti ile “sizleri sürekli ziyaret ediyoruz” algısı oluşturma çabaları da boşa çıktı.

İstemeye istemeye yaptığı üye ziyaretleri tavırlarından okunan Zeki Özdemir, İstasyon Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Özdemir’in ziyaretlerde ya elleri cebinde ya da elleri arkasında karşısındakileri umursamıyor bir tavır takınması tepki topladı.

Göreve geldi geleli dar bir çevre dışında üyelerle ciddi bir iletişim kuramayan Özdemir’in, diğer üyeleri de “ziyarete geldik” diye avutmaya çalıştığı ifade edildi.

sivas son dakika  sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER