Gündem

Emekli Olan 41 Yıllık Öğretmene Duygu Dolu Veda

Sivas’ta öğretmenlik mesleğinde 41 yılı geride bırakarak emekli olan Hasan Sarıtaş’a meslektaşları tarafından düzenlenen veda programında duygusal anlar yaşandı.

25-11-2023 10:55
SİVAS

İlknur ÖZDEMİR

Sivas Şehit Onbaşı Ramazan Nayır İmam hatip Ortaokulu Müdürü Hasan Sarıtaş, meslek hayatının 41. Yılında emekliye ayrıldı. Meslekte 41. yıl hizmet etmiş Sarıtaş, 3 yıldır görev yaptığı Ortaokulda, öğretmenler tarafından duygusal bir vedayla uğurlandı. Okul idarecileri ve öğretmenleri bir araya gelerek Hasan Sarıtaş’a veda yemeği düzenledi.  Programda Şehit Onbaşı Ramazan Nayır İmam hatip Ortaokulu Türkçe öğretmeni Ahmet Turan Kangal duygusal konuşmanın ardından Sarıtaş’a plaket ve çiçek takdiminde bulundu. Daha sonra emekli olan Okul Müdürü Hasan Sarıtaş duygularını paylaştı.

ÖĞRETMENLİĞİMİN EN GÜZEL GÜNLERİNDEN BİRİYDİ

Duygusal anların yaşandığı programda konuşan Sarıtaş, “İlk göreve başladığım yer Tatvan 14 Aralık 1982. Daha sonra çeşitli yerlerde dolaştım en son buraya geldim ve burası 41. Yılım. 65 yaşındayım Pazar günü inşallah yaştan doluyorum ve emekli oluyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum güzel bir şey yaşattınız yani öğretmenliğimin en güzel günlerinden biriydi diyebilirim 21-22 Yıllık idareciliğim var bunların içerisinde en güzellerinden biriydi hatta en güzeliydi diyebilirim zaman zaman sıkıntı yaşadık ama burada mümkün mertebenin ötesinde elimden geldiği kadar sizi rahat ettirmey  elimizden geldiği kadar da öğrenciye hizmet etmeye çaba sarf ettim ve bu doğrultuda bir arkadaşlığımız oldu  hepinize çok teşekkür ediyorum çok sağ olun hakkınızı helal edin’’ ifadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER