Gündem

Emeklilerin hesaplarına bugün yatırıldı

Tüm emeklilere ek ödeme yapıldı. Milyonların hesabına bugün yatırıldı. İşte tüm ayrıntılar...

Emeklilerin hesaplarına bugün yatırıldı
15-07-2024 16:34
SİVAS

Haber Merkezi

Temmuz ayında emeklilere yönelik olarak bankalar tarafından sunulan 18.000 TL'ye kadar ek ödeme imkanı, SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklileri için mali açıdan önemli bir destek sağlar.

2/7
Emeklilerin hesaplarına bugün yatırıldı 2

Emekliler, 13-14-15 Temmuz tarihlerinde başlayan başvuru süreciyle Temmuz ayı sonuna kadar IBAN numaraları üzerinden maaşlarına ek ödeme alabilecek.

3/7
Emeklilerin hesaplarına bugün yatırıldı 3

SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklisi olanlar, alacakları ödeme miktarının bankaya ve emekli maaşının tutarına göre değişeceği bu kampanyadan yararlanabilecektir

4/7
Emeklilerin hesaplarına bugün yatırıldı 4

ING Bank, otomatik fatura talimatıyla koşulsuz 15.000 TL ve ekstra 3.000 TL ödeme (toplamda 18.000 TL) fırsatı vardır. Diğer bankalar ise 12.000 TL ile 18.000 TL arasında değişen promosyonlar sunuyor.

5/7
Emeklilerin hesaplarına bugün yatırıldı 5

Temmuz ayının sonuna kadar, emeklilerin bankaların dijital platformları veya şubeleri aracılığıyla başvurarak ek ödeme fırsatlarından yararlanmaları mümkündür.

6/7
Emeklilerin hesaplarına bugün yatırıldı 6

Bankalar arasındaki promosyon şartları ve ödeme miktarları, genellikle başvuru yapmadan önce dikkatlice araştırılmalıdır. En uygun seçenekleri sunan bankanın belirlenmesi için detaylı bir inceleme yapmak önemlidir.

7/7
Emeklilerin hesaplarına bugün yatırıldı 7

Emekli promosyonları hakkında daha fazla bilgi almak için tercih ettiğiniz bankaların resmi internet sitelerini ziyaret etmeniz en doğru yol olacaktır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER