Gündem

ENGELLERİ KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

ENGELLERİ KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

ENGELLERİ KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
03-12-2019 01:05

Hayrullah AĞKAŞ

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, ?3 Aralık Dünya Engelliler Günü´nün, ülkemizdeki ve dünyadaki tüm engelli kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum? dedi.

Engelli bireylerin spor, sanat, edebiyat, siyaset, eğitim ve iş dünyası da dâhil olmak üzere hayatın her alanında tüm topluma örnek olacak işlere imza attığını belirten Başkan Bilgin, ?Bu kardeşlerimizin, zorlukları aşarak elde ettikleri başarılar hepimizi gururlandırmaktadır. ?Önce insan´ diyen, insanı ?yaratılmışların en şereflisi´ olarak gören bir geleneğin mensupları olarak bizler, her konuda engelli kardeşlerimizin yanında yer almaya, onların hayatlarını kolaylaştırmaya büyük önem veriyoruz? diye konuştu.

Engelli vatandaşlarımızın toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu ifade eden Başkan Bilgin, mesajında şunları kaydetti:

?Şehirlerimizi, sokaklarımızı, okullarımızı yeniden düzenleyerek engelli kardeşlerimizin her konuda önlerindeki engelleri ortadan kaldırmaya gayret ediyoruz. Onları teşvik etmek, ihtiyaç duydukları yardım elini uzatmak, sorunlarının çözümünde onlara destek olmak, hayatlarını kolaylaştıracak her adımda yanlarında olmak hepimizin görevidir. Bu manada, Dünya Engelliler Günü´nde düzenlenen etkinliklerin, onların sorunları hususunda toplumsal duyarlılığın artmasına vesile olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle engelli vatandaşlarımız ve fedakâr aileleri başta olmak üzere tüm hemşerilerimizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.?


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER