Spor

Erdoğan Tunç Açıkladı! 100 Bin Üzerinde Sporcu Ağırlandı

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Sivas’ta 2024 yılında 50’nin üzerinde organizasyon yaptıklarını söyleyerek, “100 bin üzerinde sporcu kafilesini ağırladık. İlimizde şuan 2 önemli müsabaka daha yapılıyor” dedi.

Erdoğan Tunç Açıkladı! 100 Bin Üzerinde Sporcu Ağırlandı
21-09-2024 10:23
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, spor müsabakalarını takip etmeye ve yapılan organizasyonların ödül törenlerinde sporcularla bir araya gelmeye özen gösteriyor.

Göreve geldiği ilk günden bu yana spor müsabakalarını takip etmesiyle dikkat çeken İl Müdürü Erdoğan Tunç, sporcuları yalnız bırakmıyor.

Bu kapsamda Tunç, ilimizde devam eden “Masa Tenisi Minik altı/Minikler En İyiler Seçme Türkiye Şampiyonası Müsabakalarını” yakından takip ediyor. Sporcularla bir araya gelen Tunç, miniklere başarılar dileyerek antrenörlerden de maçlar hakkında bilgiler aldı.

“TÜM SPORCULARA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Spor organizasyonlarının eksiksiz şekilde yapılması, sporcu, antrenör ve idarecilerin en iyi şekilde spor tesislerinden faydalanası için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Tunç,  “Bizler için çocukların mutluluğu parayla ölçülmez. Kulüp yöneticileri, antrenörler, okul idarecileri ve beden eğitimi öğretmelerimiz spora büyük artılar katıyor. Bu sene ilimizde 50 üzerinde organizasyon yaptık. 100 bin üzerinde sporcu kafilesini ağırladık. İlimizde şuan 2 önemli müsabaka daha yapılıyor. Masa Tenisi Minik altı/Minikler En İyiler Seçme Türkiye Şampiyonası Müsabakaları ve Goalball 1. ve 2. Lig müsabakalarına ev sahipliği yapıyoruz. 30 Eylül-6 Ekim arasında da Goalball 1. ve 2. Lig kadınlar müsabakaları ilimizde yapılacak. Paralimpik olimpiyatlarda madalya alan sporcular Sivas’a gelecek ve yarışacaklar. İlimiz büyük ulusal organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Katılım sağlayan tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER