Gündem

ESNAF CAMİASINDAN HAREKÂTA DESTEK

ESNAF CAMİASINDAN HAREKÂTA DESTEK

ESNAF CAMİASINDAN HAREKÂTA DESTEK
11-10-2019 01:02

Hayrullah AĞKAŞ

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, esnaf camiası olarak ülkemizin lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkomutanlığında başlatılan Barış Pınarı Harekâtını desteklediklerini açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek için bu harekâtı başlattıklarını vurgulayan SESOB Başkanı Köksal, ?Ülkemiz bu harekâtla uluslararası kurallardan doğan hakkını kullanmış ve operasyon başlatmıştır. Esnaf teşkilatı olarak terörün her türlüsüne karşı yapılan mücadeleyi desteklediğimizi ifade etmek istiyorum? dedi.

Başkan Köksal, ?Türk milleti olarak tarihte olduğu gibi bu önemli operasyonda da tek vücut olmalı, birlik ve beraberlik içerisinde yer almalı, dünya´da birlikteliğimizi göstermelidir. Kahraman şanlı Türk ordumuza, silahlı kuvvetlerimize yüce Mevla´m güç ve kuvvet versin, her türlü tehlikeden korusun. Esnaf teşkilatı olarak Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu belirtir, Barış Pınarı Harekâtının bölgemize, ülkemize barış ve istikrar getirmesini temenni ederim? ifadelerini kullandı.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER