Ekonomi

"ESNAFLARIMIZ BAŞ TACIMIZDIR"

"ESNAFLARIMIZ BAŞ TACIMIZDIR"

26-01-2019 07:56

Hayrullah AĞKAŞ/

Zaman buldukça şehir esnafını ziyaret eden, halk günlerinde de vatandaşları makamında ağırlayan Vali Salih Ayhan, bu kez de Süleyman Çanka Çarşısı´nda bulunan esnafları ziyaret etti, ?Esnaf ve sanatkârlarımız bizlerin baş tacıdır? dedi.

?SORUNLARI DİNLİYORUZ?

Vatandaşların 24 saat hizmetinde olduklarına vurgu yapan Vali Ayhan, ?Çarşıyı ve esnafımızı ziyaret ettik. Hayırlı işler temennisinde bulunduk. Esnafın yoğun teveccühü bizleri mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Esnaf ve sanatkârlarımız bizlerin baş tacıdır. Esnafımızın yeri ve önemi benim için ayrıdır. Fırsat buldukça esnaf kardeşlerimizi ziyaret edip çaylarını içiyoruz. Varsa eleştiri, öneri veya taleplerini dinliyoruz. Esnafımızla, halkımızla bir ve beraberiz. İmkânlarımız dâhilinde ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Talepleri not alıp çözüme ulaştırıyoruz. Bu makamlar gelip geçicidir. Bu makamlar millete hizmet etme makamıdır. Arkamızda hoş bir seda bırakabilirsek ne mutlu bizlere? dedi.

?MEMNUN OLDUK?

Vali Salih Ayhan´ı işyerlerinde görmekten mutlu olduklarını dile getiren esnaflar ise sıkıntılarını,  şikâyetlerini, mağdur oldukları ya da memnun oldukları uygulamaları ilin en yetkili mülki idare amirine ilk ağızdan iletebilmenin kendilerini de memnun ettiğini söylediler.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Esnaflar ziyaret sırasında, ?Devletin sıcak, gülen ve anlayışlı yüzünü Sivas´a geldiği günden itibaren gösteren, her zaman halkla iç içe olan, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Vali Ayhan´a ziyaretleri için teşekkür ediyoruz?dediler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER