Ekonomi

ESTAŞ İÇİN GELDİ

ESTAŞ İÇİN GELDİ

ESTAŞ İÇİN GELDİ
30-07-2018 07:59

DÜNYA´YA AÇILDI

Bir süre önce Renault Türkiye Satın Alma Temsilcisi Oliver Wedling´in ?2019´da üretilecek olan tüm Hybrit araçların kam mili Estaş´ta üretilecek? açıklamasının ardından Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani´nin kardeşi Sheikh Khalid bin Hamad Al-Thani,Estaş´ın özel davetlisi olarak hafta sonu ilimize geldi. İsmini ünlü firmalara yaptığı eksantrik milleriyle tüm dünyaya duyuran Estaş, 2019´da yapacağı yeni yatırımlarla Sivas´ın gözdesi olmaya devam edecek.

HAYRAN KALDI

Son teknolojinin kullanılarak dünyaca ünlü firmalara kam mili üreten Estaş´ı gezen Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani´nin kardeşi Sheikh Khalid bin Hamad Al-Thani, üretim tesislerine hayran kaldı, işçilerle selamlaşıp, üretimin nasıl yapıldığını izledi.

Firma yetkililerinden alınan bilgiye göre, Formula 1 tutkunu olan Sheikh Khalid bin Hamad Al-Thani´nin Estaş gezisinde performans millerinde yakından inceledi. Medikal sektörde de boy göstermeye başlayan Estaş´ın sağlık ürünlerini de inceleme fırsatı bulanan Hamad Al-Thani ile Estaş Genel Müdürü osman Mavuş, Katar ile Türkiye arasındaki ilişkilerini ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan yatırımları görüştü. Yaklaşık 2 saatlik incelemenin ardından Sivas´a geldiği özel jetiyle Nuri Demirağ Havalimanı´ndan ayrılan Hamad Al-Thani´nin görüşme ve firma gezisinden mutlu ayrıldığı bildirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER