Gündem

EYÜPSPOR İLE 6. RANDEVU

EYÜPSPOR İLE 6. RANDEVU

EYÜPSPOR İLE  6. RANDEVU
07-03-2020 07:00

NURETTİN ÇUKURYURT

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı grup temsilcimiz Sivas Belediyespor, yarın deplasmanda ligin 27. müsabakasına çıkacak.

İstanbul takımlarından Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlı takım, hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayarak bugün İstanbul´a gitti.

Yarın saat 13.30´da başlayacak olan Eyüpspor-Sivas Belediyespor karşılaşması, Eyüp Stadyumunda oynanacak.

DÜDÜK GÜLDAL´DA

Mücadelede Adana bölgesi hakemlerden Tarık Güldak düdük çalacak. Güldal´ın yardımcılıklarını ise; Abdulkadir Döner (1. yardımcı hakem), Mert Bulut (2. yardımcı hakem) ve Metehan Alpat (dördüncü hakem) yapacak. Bilal Turan gözlemci, Bülent Kart ile Hüseyin Güleç ise temsilci olarak görev alacak.

BELEDİYESPOR 3 KEZ YENDİ

Sivas Belediyespor ile Eyüspor, ligde 6. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 5 karşılaşmada Sivas Belediyespor´un rakibine karşı 3 kez üstünlüğü bulunuyor. Eyüspor´un da 1 kez galibiyeti bulunurken, geride kalan 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlanmıştı. İki takım arasında oynanan maçlarda taraflar toplamda 10 kez gol sevinci yaşadı. Sivas Belediyespor, 8 kez rakibinin filelerini havalandırırken, kalesinde ise 2 gole engel olamadı. Sivas Belediyespor ile Eyüpspor en son ligin ilk devresinde Sivas´ta karşılaşmış, maç Sivas temsilcisinin 2-0 üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.

Sivas Belediyespor ile Eyüpspor arasında ligde geride kalan 5 maçta alınan skorlar şöyle:

2015-2016 Sezonu

Sivas Belediyespor ? Eyüpspor: 0-0

Eyüpspor ? Sivas Belediyespor: 2-0

2017-2018 Sezonu

Sivas Belediyespor ? Eyüpspor: 2-0

Eyüpspor ? Sivas Belediyespor: 0-4

2019-2020 Sezonu

Sivas Belediyespor ? Eyüpspor: 2-0

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER