Spor

?FAVORİYİZ AMA GARANTİ DEĞİL?

?FAVORİYİZ AMA GARANTİ DEĞİL?

?FAVORİYİZ AMA GARANTİ DEĞİL?
08-03-2017 08:42

                    Haydar ALDIKAÇTI/

                Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivasspor´un ligin favorisi olduğunu, ancak şampiyonluğun garanti olmadığını söyledi.

                TSYD İl Temsilcisi Kemal Çağlayan tarafından organize edilen ve dün Belediye Sosyal Tesisleri´nde yapılan ?Sporun ve spor basınının sorunları? konulu kahvaltılı toplantıda konuşan Başkan Aydın, Sivasspor´un tekrar süper lige çıkmasının çok önemli olduğunu, Belediye olarak her türlü desteği verdiklerini söyledi.

                Son maçlarda özellikle 4 Eylül´de oynanan maçların zor kazanıldığına dikkat çeken Başkan Aydın ?Öncelikle takımın kazanması lazım. Bu hafta önemli bir avantajı değerlendiremeyerek liderlik fırsatını kaçırdık. Artık deplasmanlarda da kazanarak zirve yarışında arayı açmamız lazım. Bu kolay bir yarış değil. Şimdi tüm takımlar gibi bende Sivasspor´u şampiyonlukta favori görüyorum ama şampiyonluğumuz garanti değil. Bu mücadelede herkes takıma katkı yapmalıdır.?dedi.

                Takımın sonuca gitmekte zorlandığını, Altınordu maçının da kazanılması gereken bir maç olduğunu, ancak bu başarının sağlanamadığını vurgulayan Başkan Sami Aydın, ?Hoca sahamızdaki maçları alıp, deplasmanda da yenilmezsek hedefe ulaşırız diyor ama, sahamızdaki maçlarda çok zorlanıyoruz. Takımın daha iyi oynaması lazım. Daha 11 hafta var. Bu 11 tane zor final demektir. Taraftarların şu tribünlerin hiç değilse üçte ikisini doldurması gerekiyor. Şehirde şampiyonluk havasına girilmesi adına Belediye olarak elimizden geleni yaparız? dedi.

                AMATÖRLERE DESTEK

                Başkan Aydın, Amatör spor kulüplerine ASFK ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü kayıtları esas alınarak malzeme desteğinde bulunduklarını, bu uygulamanın devam edeceğini de belirterek ?Amatör Spor evi? yapımı için yer arayışında olduklarını, halı saha yapımının da sürdürüleceğini ifade etti.

                Belediyespor´un play-off şansının devam ettiğini, Sivas´ta başarının süper lig, 1-2-3. Ligde Sivas takımlarının olmasıyla sağlanacağı görüşünde olduğunu da söyleyen Başkan Aydın, ?İşteo zaman sporda Trabzon gibi oluruz. Biz Belediye olarak her türlü desteği veriyoruz. Takımlarımızın başarılı olması lazım. Sivasspor ve Belediyespor bu işin lokomotifleridir? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER