Gündem

Film Festivali Muhteşem Başladı

Sivas’ta bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası Film Festivali kortej yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşün ardından ise Yeşilçam Film Müzikleri konseri düzenlendi. Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen konser programına ünlü oyuncular, yönetmenler, yapımcılar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Film Festivali Muhteşem Başladı
28-05-2024 11:17
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

Sivas Uluslararası Film Festivali etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.   Etkinlik kapsamında kortej yürüyüşü yapıldı. Tarihi Valilik binası önünde başlayan korteje Vali Yılmaz Şimşek, Dr. Çiğdem Olgun Şimşek,  il protokolü, yurt dışı ve yurt içinden gelen sanatçılar, öğrenciler ve sanatseverler katıldı. Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde son bulan kortejde Sivas Uluslararası Film Festivali'nin önemine dikkat çekildi.

Kortej yürüyüşünün ardından Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde Öğr. Gör. Kürşat Taydaş tarafından hazırlanan  ‘Yeşilçam Film Müzikleri’ konseri düzenlendi.

Konsere, Vali Yılmaz Şimşek, Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, Sivas Milletvekili Rukiye Toy, il protokolü, yurt dışı ve yurt içinden gelen sanatçılar, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Halaylarla biten konser sonrasında ünlü yönetmen Selçuk Aydemir, sahneye çıkarak öğrencilerle halay çekti.

Program, Vali Yılmaz Şimşek tarafından Taydaş'a teşekkür belgesi verilmesiyle son buldu.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER