Eğitim

?GECE-GÜNDÜZ KOŞTURACAĞIZ?

?GECE-GÜNDÜZ KOŞTURACAĞIZ?

?GECE-GÜNDÜZ KOŞTURACAĞIZ?
29-12-2018 07:58

Çetin POLAT/

Vali Salih Ayhan, Sivas´ın 2´nci Üniversitesi olan Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü´ne atanan Prof. Dr. Mehmet Kul´u kabulünde, ?Rektörümüz ile birlikte gece gündüz koşturup en kısa zamanda 10 binlerce öğrenciyi kazandıracak şekilde bir çalışmaya imza atacağız? dedi.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız´ın da katıldığı kabulde üniversitenin hızlı ve sağlam bir şekilde ilimize kurulması için koordineli bir şekilde çalışacaklarını vurgulayan Vali Ayhan, 2´nci Üniversitenin Sivas´a farklı bir vizyon katacağını söyledi.

Üniversitenin Sivas´a hayırlı olmasını dileyen Vali Ayhan, ?Valiliğimiz koordinesinde, yeni üniversite çalışmaları kurucu rektörümüzün atanmasıyla hız kazanacak. Bundan sonra Cumhuriyet Üniversitemiz ile birlikte biz de hızlı bir çalışma içerisine gireceğiz. El birliği ile üniversiteyi oluşturarak, kurumlarımızla koordineli bir şekilde yoğun çalışmamızı sürdüreceğiz. Yeni üniversitemizin fiziki altyapısına yönelik projeler, ciddi manada bir noktaya geldi. Yer ve imar çalışmaları da devam ediyor? dedi.

YER TESPİTİ YAPILDI

Rektör Prof. Dr. Kul´un görev yapacağı ve çalışmalarını sürdüreceği yeni bir ofis çalışmasının planlandığını ve yer tespitinin yapıldığını kaydeden Vali Ayhan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

?Ofisimizin yakın zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. Rektörümüz ile birlikte gece gündüz koşturup en kısa zamanda Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi´ne 10 binlerce öğrenciyi kazandıracak şekilde bir çalışmaya imza atacağız. Teknik bir üniversite olması hasebiyle şehrimize farklı bir vizyon katacak.?

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul ise atamasının yapılmasından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan´a ve Sivas halkına teşekkür ederek, en kısa sürede üniversitenin eğitim hayatına başlaması için çalışacaklarını söyledi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER