Spor

GEKASLI YİĞİDOLAR MALATYA SINAVINDA

GEKASLI YİĞİDOLAR MALATYA SINAVINDA

GEKASLI YİĞİDOLAR MALATYA SINAVINDA
14-01-2017 09:01

                Sezonun ilk yarısını 28 puanla dördüncü sırada tamamlayan Sivasspor, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Yunanlı golcü Gekaslı onbiriyle bugün Malatya´da ikinci devrenin ilk sınavına çıkıyor.

                Malatya İnönü stdadında saat 13´de başlayacak zor mücadele TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ligde 30 puanla ikinci sırada bulunan ev sahibi komşu ekibimiz Malatysporda, 28 Puanlı Sivasspor´da kazanma hesapları yaparken, erken finallerden birisi niteliğindeki karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemlerinden Kutluhan Bilgiç yönetecek.

                8 DEPLASMANDA 3 GALİBİYET

                Sivasspor, ligde sezonun ilk yarısında 8 kez deplasmanda sahaya çıktı. Kırmızı-beyazlı ekip bu maçlardan 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederken 3 kez de sahadan mağlup ayrıldı. Yiğidolar deplasmanda 8 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde 12 gol gördü.

                EVİNDE TEK YENİLGİSİ VAR

                Bugün maçın ev sahibi Evkur Yeni Malatyaspo,  bu sezonun ilk devresinde  evinde oynadığı 8 maçın 5´ini kazanırken 2 kez berabere kaldı ve 1 kez mağlup oldu. Sarı-kırmızılı ekip evinde 12 gol attı ve kalesinde 6 gol gördü.

                TRT SPORDA

                TFF 1.liginin bugünkü erken final niteliğindeki karşılaşmalarından birisi olan Malatya-Sivasspor maçı saat 13´de başlayacak ve TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

DÜDÜK BİLGİÇ´TE

Malatyaspor-Sivas maçını İzmir bölgesi hakemlerinden Kutluhan Bilgeç yönetecek.

TFF 1. Lig´inde sezonun ikinci yarısının ilk periyodu olan 17. Haftada oynanacak maçlarda düdük çalacak hakemler belli olurken, Malatyaspor-Sivas maçını İzmir bölgesi hakemlerinden Kutluhan Bilgiç´in yöneteceği belirtildi. Hakem Bilgiç´in yardımcılıklarını ise Volkan Narinç (1. Yardımcı hakem), İlker Takpak (2. Yardımcı hakem) ve Serkan Ergün (dördüncü hakem) yapacağı kaydedildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER