Gündem

Gemerek‘e 25 Yataklı Yeni Hastane

Sağlık Bakanlığı tarafından Sivas’ın Gemerek ilçesine kazandırılan 25 yatak kapasiteli ve 3 adet diş ünitesine sahip Gemerek Devlet Hastanesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

05-12-2023 09:58
SİVAS

Neslihan KOÇ

Sivas’ın Gemerek ilçesine yapılan 25 yataklı hastanenin açılışı gerçekleştirildi. Açılış programına Vali Yılmaz Şimşek, AK Parti Grup Başkanı Sivas Milletvekili Abdullah Güler, AK Parti Sivas milletvekilleri Rukiye Toy, Hakan Aksu, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, il ve ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı.

Katılımcılara hitap eden Vali Yılmaz Şimşek, vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak amacıyla her geçen gün yeni bir yatırımı hayata geçirdiklerini ifade etti.

Hastanenin ilçe halkına hayırlı olmasını dileyen Vali Şimşek, "Hastanemiz; teknolojik altyapısıyla, modern donanımıyla ve hepsinden önemlisi uzman kadrosuyla da vatandaşlarımıza daha nitelikli sağlık hizmeti verilmesini sağlayacaktır. İlçemize hayırlı olsun." dedi.

Kurdele kesimi ile açılışı yapılan hastaneyi gezen Vali Şimşek, AK Parti Grup Başkanı Abdullar Güler ve beraberindekiler, hasta ve doktorlarla da sohbet etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER