Yaşam

GENÇ AKADEMİSYENE BURUK VEDA

GENÇ AKADEMİSYENE BURUK VEDA

GENÇ AKADEMİSYENE BURUK VEDA
17-07-2018 07:31

Beste KURT/

Geçtiğimiz gün ameliyat sırasında kalbinin durması sonucu hayatını kaybeden öğretim üyesi Dr. Arzu Koçaslan Vurur için Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi´nde merasim töreni düzenlendi.

Törene, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Taşkın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, dekanlar, akademik ve idari personel, çok sayıda öğrenci ile Vurur ailesi katıldı.

?SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ?

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Genç akademisyenin çalışkan ve çok sevilen biri olduğunu belirterek, ?Sözün bittiği yerdeyiz, söylenecek pek fazla da bişey yok. Ama hocalarımız da ifade ettiği gibi doğduk ve öleceğiz. Bir gün bize de gelecek. Bu bir hayatın yalan, bir hikâye olduğunu görebiliyoruz. Ama geride bıraktıklarımız önemli,  Arzu kardeşimiz sevilen bir akademisyenimizdi. Çalışkan bir akademisyendi. Teselli olacağımız bir şey var; inancımız göre yangında ölen ve bir hastalıkta ölenlerin hükmü şehittir. Başımız sağ olsun. Allah mekânını cennet eylesin? dedi.

Yapılan konuşmanın ardından İlahiyat Fakültesi Dr. Öğretim Üyemiz Durmuş Arslan´ın Kur´an-ı Kerim tilaveti ve dua okundu. Dr. Arzu Koçaslan Vurur Ankara Karşıyaka Mezarlığı´nda toprağa verildi.

 


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER